Σε παλαιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πέρισυ,αν θυμάμαι καλά, είχε συζητηθεί το θέμα των θέσεων πάρκινγκ που έχουν παραχωρηθεί σε συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα.

Εδώ και πολλά χρόνια αρκετοί απο τους δικαιούχους αυτών των θέσεων έχουν πεθάνει, αλλά οι θέσεις παραμένουν για τους….συγγενείς τους. (οι οποίοι δεν είναι ΑΜΕΑ)

Ετσι στο Λουτράκι, που το πρόβλημα με τη στάθμευση είναι μεγάλο, υπάρχουν κάποιοι που αυθαίρετα παρακρατούν αυτές τις θέσεις ενώ δεν τις δικαιούνται.

Στο δημοτικό συμβούλιο τότε, είχε παρθεί η απόφαση να επανεξετασθούν όλες οι θέσεις πάρκινγκ για ΑΜΕΑ και όσοι δεν τις δικαιούνται πλέον να αφαιρεθούν οι πινακίδες έμπροσθεν των κατοικιών τους.

Δεν γνωρίζω αν έκτοτε ο Δήμος ζήτησε εκ νέου τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την παραχώρηση των θέσεων, αλλά επειδή ζούμε σε μια μικρή πόλη, ξέρουμε πως κάποιοι με το “έτσι θέλω” όχι μόνο παρακρατούν παρανόμως τις θέσεις αυτές για τα αυτοκίνητά τους, αλλά αν τολμήσει κάποιος να παρκάρει εκεί, τον καταγγέλουν και στην Αστυνομία.

Μήπως κάποτε να μπει μια τάξη και μήπως να τελειώνουμε με τους αυθαιρετούχους;;

Eνας δημότης Λουτρακίου