Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Καταγγελία αναγνώστη :Τι γίνεται με τις θέσεις πάρκινγκ για ΑΜΕΑ;

- Advertisement -

Σε παλαιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πέρισυ,αν θυμάμαι καλά, είχε συζητηθεί το θέμα των θέσεων πάρκινγκ που έχουν παραχωρηθεί σε συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα.

Εδώ και πολλά χρόνια αρκετοί απο τους δικαιούχους αυτών των θέσεων έχουν πεθάνει, αλλά οι θέσεις παραμένουν για τους….συγγενείς τους. (οι οποίοι δεν είναι ΑΜΕΑ)

Ετσι στο Λουτράκι, που το πρόβλημα με τη στάθμευση είναι μεγάλο, υπάρχουν κάποιοι που αυθαίρετα παρακρατούν αυτές τις θέσεις ενώ δεν τις δικαιούνται.

Στο δημοτικό συμβούλιο τότε, είχε παρθεί η απόφαση να επανεξετασθούν όλες οι θέσεις πάρκινγκ για ΑΜΕΑ και όσοι δεν τις δικαιούνται πλέον να αφαιρεθούν οι πινακίδες έμπροσθεν των κατοικιών τους.

Δεν γνωρίζω αν έκτοτε ο Δήμος ζήτησε εκ νέου τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την παραχώρηση των θέσεων, αλλά επειδή ζούμε σε μια μικρή πόλη, ξέρουμε πως κάποιοι με το “έτσι θέλω” όχι μόνο παρακρατούν παρανόμως τις θέσεις αυτές για τα αυτοκίνητά τους, αλλά αν τολμήσει κάποιος να παρκάρει εκεί, τον καταγγέλουν και στην Αστυνομία.

Μήπως κάποτε να μπει μια τάξη και μήπως να τελειώνουμε με τους αυθαιρετούχους;;

Eνας δημότης Λουτρακίου

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μερικοι δεν αναγραφουν στην πινακιδα τον αριθμο κυκλοφοριας του οχηματος και παρκαρουν τα επαγγελματικα τους οχηματα,τα οχηματα συγγενων και φιλων

  2. Παράνομο παρκάρισμα πλ. Υμηττού . Πλησίον καφετέρια και φαρμακείου . Καθημερινά βλέπουμε να παρκάρουν τα μηχανάκια τους ( οι πελάτες της καφετέριας ) πάνω σε πλάκες που είναι για ΑΜΕΑ … Παρακαλώ όπως επιληφθεί του θέματος ο Δήμος Δάφνης Υμηττού και η Αστυνομία …..

  3. Παράνομο παρκάρισμα πλ. Υμηττού . Πλησίον καφετέρια και φαρμακείου . Καθημερινά βλέπουμε να παρκάρουν τα μηχανάκια τους ( οι πελάτες της καφετέριας ) πάνω σε πλάκες που είναι για ΑΜΕΑ … Παρακαλώ όπως επιληφθεί του θέματος ο Δήμος Δάφνης Υμηττού και η Αστυνομία …..

  4. Παρανομες σταθμευσεις οχηματων ΑΝΤΙΚΕΣ ιστορικης σημασιας (σε δημοσιο χώρο / μή ιδιωτικό χώρο) !!! Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορει εμεις να ειμαστε Μαλ$κ%ς να πληρωνουμε ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ , ΚΤΕΟ κλπ και αυτοι που εχουν παλια οχηματα να κανουν τους μαγκες, να μην πληρωνουν τελη κυκλοφοριας, κτεο… να κυκλοφορούν καθημερινά ελεύθερα με πινακιδες ΦΙΛΠΑ, ΕΛΠΑ… Απευθυνόμενος προς ΕΟΟΕ, ΦΙΛΠΑ, ΕΛΠΑ : ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ !!!! να γίνονται τακτικά έλεγχοι στους ιδιοκτήτες και να αφαιρούνται οι πινακίδες καθώς και να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, απο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΤΡΟΧΑΙΑ) …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog