Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP διοργανώνει το Loutraki Easter Volleyball Cup 2020, ένα μοναδικό τουρνουά για ομάδες Κ16 και Κ18.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 

ΕΝΑΡΞΗ: Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΛΗΞΗ: Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

K16: κορίτσια γεννημένα από την 01.01.2005 και έπειτα

Κ18: κορίτσια γεννημένα από την 01.01.2003 και έπειτα

 

ΓΗΠΕΔΟ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κλειστά γυμναστήρια των εγκαταστάσεων του SPORTCAMP και στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου ‘’Γ. Γαλανόπουλος‘’ (εφόσον χρειαστεί).

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή των ομάδων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP σε ομαδικούς κοιτώνες (12 – 16 κρεβατιών) που διαθέτουν WC, A/C.

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι ομάδες θα σιτίζονται στο εστιατόριο του SPORTCAMP (self-service standard menu).

 

ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Στις νικήτριες ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων θα παραβρίσκεται στο γήπεδο ιατρός. Επιπλέον, σε κοντινή  απόσταση βρίσκονται το Κέντρο  Υγείας Λουτρακίου (5 λεπτά) και το Περιφερειακό Νοσοκομείο Κορίνθου (15 λεπτά).

 

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση την αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης, τα γήπεδα basket, beach volley & tennis και τις λοιπές αθλητικές εγκαταστάσεις του SPORTCAMP.

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι μετακινήσεις από και προς το Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου ‘’Γ. Γαλανόπουλος‘’  (εφόσον χρειαστεί, βάση αγωνιστικού προγράμματος) θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία και καλύπτονται από το SPORTCAMP.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Στο Λουτράκι μπορείτε να φτάσετε από την Αθήνα οδικώς με Ι.Χ. ή ΚΤΕΛ, μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου σε 1 ώρα περίπου, καθώς και με τον προαστιακό από το σταθμό της Κορίνθου.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

▶ Τελετή Λήξης

▶ Τελετή Έναρξης

▶ Ολοήμερη Ψυχαγωγία

▶ Διαγωνισμοί