Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίδομα παιδιού: Μπάχαλο με την εμβόλιμη πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ – Έχουν δικαιούχους στο «περίμενε»

- Advertisement -

Χωρίς καμία επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα πληρωθούν οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο επίδομα παιδιού Α21 από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου χιλιάδες δικαιούχοι περιμένουν να πληρωθούν.

Αν και στέλεχος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  είχε πει οτι θα γίνει πληρωμή στις 28 Ιανουαρίου η πληρωμή δεν έγινε και οι δικαιούχοι ακόμη αναμένουν το πότε θα πληρωθούν.

Παράλληλα αν και η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων έχει κλείσει απο τις 15 Ιανουαρίου δεν υπήρξε καμία ενημέρωση απο τον ΟΠΕΚΑ και για το τι γίνεται για τις τελευταίες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Eίχαν ενημερώσει από το υπουργείο ότι θα γίνει εμβόλιμη πληρωμή η οποία ακόμη δεν έχει γίνει. Τώρα  ενημερώνουν ότι η εμβόλιμη πληρωμή θα γίνει τον Φεβρουάριο. Ωστόσο χιλιάδες δικαιούχοι θα ήθελαν να γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν και τι ακριβώς γίνεται. Από την πλευρά του ΟΠΕΚΑ, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ακόμη εντολή για πληρωμή των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί μέχρι 15 Ιανουαρίου 2020.

Την αντίστοιχη περίοδο πέρσι ο ΟΠΕΚΑ είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση για το κλείσιμο της πλατφόρμας και είχε ανακοινώσει ότι οι δικαιούχοι πληρώθηκαν, τις αντίστοιχες αιτήσεις με τις φετινές, στις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας διαβεβαιώνουν σήμερα θα πληρωθούν μέσα στον Φεβρουάριο και όχι σήμερα.

 

 

https://www.dikaiologitika.gr/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog