Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

H Πέγκυ Ζήνα επισκέφθηκε τα Τρίκαλα Κορινθίας

- Advertisement -

Τα Τρίκαλα Κορινθίας, επέλεξε για μια ολιγοήμερη απόδραση, η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που συνοδευόταν από το σύζυγό της και τη μικρή τους κόρη δεν σταμάτησε στιγμή να απαθανατίζει το τοπίο αλλά και την κόρη της, η οποία μάλιστα έκανε και ιππασία!

 

 

 

Η Ορεινή Κορινθία αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Πελοποννήσου και τα τελευταία χρόνια η τουριστική ανάπτυξη που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή είναι εντυπωσιακή.

 

Το γεγονός αυτό οφείλεται εν μέρει στη μικρή απόσταση που χωρίζει την ορεινή Κορινθία από την ελληνική πρωτεύουσα, αφού η διαδρομή από την Αθήνα διαρκεί δύο περίπου ώρες και προσφέρει στον ταξιδιώτη την ευκαιρία να απολαύσει εικόνες από τοπία μοναδικού φυσικού κάλλους. Η εγγύτητά της από την Αθήνα δεν αποτελεί, φυσικά, τον μοναδικό λόγο που χιλιάδες τουρίστες επιλέγουν κάθε χρόνο την περιοχή για να απολαύσουν μία ολιγοήμερη ανάπαυλα από την καθημερινότητα. Η ορεινή Κορινθία βρίθει από εντυπωσιακά αξιοθέατα και παραδοσιακούς οικισμούς, ενώ προσφέρει στον επισκέπτη της πληθώρα δραστηριοτήτων, τόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα όσο και της άνοιξης.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κριμα θα πω που το loutrakiblog μας βάζει ωραία άρθρα για σχολιασμό πλακίτσα και όλα τα αλλά που κάναμε στο παλιό blog 😩Και η Πέγκυ Ζήνα είναι και σταρ !!Καλησπερα σε όλους τους σχολιαστές και που και που να μας θυμαστε !!Ξερω ότι τα παρακολουθήτε όλα εδώ στο μπλοκ 😂🧿🔭🧿

  2. Την καλησπέρα μου στον θαυμάσιο φίλο, τον Αντρέα. Εσύ την είδες την Πέγκυ με το τηλεσκόπιο ανθυπίλαρχε ή σου ξεφυγε κι αυτή όπως σου ξέφυγε η ζωή γενικώς? Πες μου κάποιον από την παλιά μας γειτονιά όταν είμασταν πιτσιρικάδες που δεν το’χε προβλέψει. Κώστας.

  3. Αστα αυτά Κώστα !!εχουμε θέματα στο Λουτρακι !Σοδομα και γομοδα που λέει και η Σαμφω !ισως το έχεις δει σε άλλο άρθρο του μπλοκ !λεω για ένα υπόγειο που γίνονται «ομορφιές « μαστίγια sex toys και τέτοια !Μιλαμε θα ψάχνει με το τηλεσκοπιο το θρυλικό υπόγειο !ειδες που όλα χρειάζονται στην ζωή !!Καλημερα φίλε μου καλε και δες το άρθρο στο μπλοκ 😂😂😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog