Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Tζένη Μελιτά στο Loutraki Thermal Spa (εικόνες)

- Advertisement -

Καλεσμένη της κ. Μαρίας Μανιάτη, υπεύθυνης της εταιρείας RM-Labour, ήταν η γνωστή τηλεπερσόνα κ. Τζένη Μελιτά, η οποία επισκέφθηκε το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου και απόλαυσε τις υπηρεσίες του, φεύγοντας με τις καλύτερες των εντυπώσεων !

Η Τζένη Μελιτά διατηρεί με την οικογένειά της εδώ και πολλά χρόνια σπίτι στο Λουτράκι και όπως δήλωσε αγαπα πολύ την πόλη μας.

Φημολογείται ότι θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού Λουτρακιώτικου καρναβαλιού, ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης όμως δεν επιβεβαιωσε την είδηση σε ερώτηση του loutrakiblog.gr

 

Η Τζένη Μελιτά φοίτησε στο Αρσάκειο, δοκιμάστηκε στο μπαλέτο, έμαθε πιάνο και γαλλικά. Την ανήσυχη, με καλλιτεχνικές τάσεις και σε διαρκή αναζήτηση φύση της την κληρονόμησε μάλλον από τον ποιητή πατέρα της.

Τελειώνοντας τη Νομική Σχολή Αθηνών η Τζένη Μελιτά κατάλαβε γρήγορα ότι δεν μπορούσε να χωρέσει στις στενές φόρμες των ταγέρ της ασκούμενης δικηγόρου.

Γράφτηκε, λοιπόν, στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Εκεί έμαθε για μια αγγελία αναζήτησης γραμματέα για την «Ελευθεροτυπία».

Τελικά ξεκίνησε να εργάζεται στο πολιτιστικό ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας, ενώ λίγο αργότερα μεταπήδησε στα περιοδικά, αρχίζοντας τη σταδιοδρομία της από το «MAX». Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν άργησαν να ανακαλύψουν το ταλέντο της.

Εργάστηκε στην εκπομπή «Συντέλεια» στον ΣΚΑΪ και κατόπιν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στο «ΦΜ Live» στο STAR. Πλέον παρουσιάζει με το Βαγγέλη Περρή το Morning Show, στο Athens Voice Radio και διατηρεί δικό της κανάλι στο Youtube

 

Η Τζένη Μελιτά με τη Μαρία Μανιάτη

 

και με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog