Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Aκόμα ένα ξενοδοχείο ανακαινίζεται (εικόνες)

- Advertisement -

Κεντρικό ξενοδοχείο του Λουτρακίου, το οποίο βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, αγοράσθηκε από Ρώσο επενδυτή , ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται

Η έντονη κινητικότητα των τελευταίων ετών, μόνο ελπιδοφόρα μηνύματα φέρνει για την ανάπτυξη του τουρισμού στο δήμο μας, αφού ενισχύεται οικονομικά η τοπική κοινωνία ,δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και διατηρείται η τουριστική ταυτότητα της πόλης.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ανακαινίσεις και επαναλειτουργία αρκετών ξενοδοχειακών μονάδων στο κέντρο της πόλης όπως το Grand Olympic, το Grand Hotel, το Central, το Plaza, το Mytzithras, το Loutraki, το Theoxenia,το Βασιλικόν κ.α.,

Ανακαινίσεις  έχουν υλοποιηθεί επίσης σε περιφερειακά  ξενοδοχεία όπως το Πευκάκι, το Hotel Pappas, το Wyndham Ramada Poseidon Resort, το King Saron, κ.α.

” ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έχει κάνει εδώ και μια 6ετία  μια αρκετά  σοβαρή δουλειά, με πολλή προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με συντονισμένες ενέργειες προσπαθούμε συνεχώς να αναδείξουμε το προΐόν του Δήμου μας, αλλά και να διατηρήσουμε ζωντανή την τουριστική ταυτότητα της περιοχής μας μέσα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.
Tα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα, φέρνοντας αποτελέσματα και  βάζοντας ξανά το Λουτράκι δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της Πελοποννήσου και της Ελλάδας.

Υπάρχει διαρκές ενδιαφέρον διαφόρων επενδυτικών σχημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έμπρακτη απόδειξη πως οι ενέργειες του Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ. και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου αποδίδουν καρπούς .”

είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο loutrakiblog.gr ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού κ.Καραβούλης.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog