Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

O Aθλητικός Σύλλογος SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ Λουτρακίου έκοψε την πίτα (εικόνες)

- Advertisement -

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΑΡΑΤΕ Λουτρακίου, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Στη συνέχεια οι μικροί αθλητές έκαναν επίδειξη ασκήσεων και της τεχνικής του Shotokan ΚΑΡΑΤΕ και απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Tο Δ.Σ. του Συλλόγου  , ευχαρίστησε θερμά όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους εγκεκριμένους χώρους  και τον  προπονητή Δημήτρη Μπουρνά .

“Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από την τέχνη του Καράτε, να υπερασπίζουν τον εαυτό τους και να ενδυναμώνονται ψυχικά .
Άλλη μια χρονιά πέρασε γεμάτη αναμνήσεις και αγωνιστικές επιτυχίες . Έχουμε θέσει τους στόχους μας για το 2020 και είμαστε έτοιμοι για να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά…
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με υγεία , αγάπη και είρήνη.” ανέφεραν χαρακτηριστικά

 

Το Σότοκαν Καράτε (Shotokan) είναι μια πολεμική τέχνη της Ιαπωνίας και όχι σπορ. Είναι μορφή αυτοάμυνας όπου τα διάφορα μέρη του σώματος όπως τα χέρια τα πόδια και το κεφάλι εκγυμνάζονται συστηματικά με παραδοσιακούς, δηλαδή δοκιμασμένους τρόπους ώστε να γίνουν ευλύγιστα και δυνατά για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις ανάγκης ως όπλα.

Αυτό γίνεται μέσα από την παραδοσιακή προπόνηση που περιλαμβάνει εξάσκηση στις βασικές τεχνικές στις προκαθορισμένες αναμετρήσεις -κούμιτε και τις παραδοσιακές φόρμες γνωστές και σαν κάτα.

Επειδή   είναι  μαχητική τέχνη δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους αγώνες και τον πρωταθλητισμό αλλά και στην προσπάθεια για την τελειοποίηση του χαρακτήρα όπως λέει και το γνωμικό του ιδρυτή του σύγχρονου Καράτε Γκ. Φουνακόσι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/ShotokanLoutraki/

Υπεύθυνος Σχολής                     Μπουρνάς Δημήτρης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας          697  709 0148

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog