Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άρχισε νωρίς νωρίς το Καρναβάλι στην Κόρινθο

- Advertisement -

Eδώ και αρκετές ημέρες έφτασαν στα αυτιά μας πληροφορίες σχετικά με την επιτροπή του καρναβαλιού του δήμου Κορινθίων.Δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια….

Φαίνεται λοιπόν πως ο δήμος Λουτρακίου “εξάγει” “τεχνογνωσία” που υιοθετεί  απλόχερα ο δήμος Κορινθίων και συγκεκριμένα  ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που απαρτίζουν την επιτροπή είναι και δύο Λουτρακιώτες (ή εν πάσει περιπτώσει έχουν σχέση με το δήμο Λουτρακίου).

Σχετικά λοιπόν με τα πρόσωπα αυτά, θα επανέλθουμε με  στοιχεία και αρθρογραφία τις επόμενες μέρες για να μάθουν ΚΑΙ οι Κορίνθιοι.

Εν πρώτοις ρωτάμε το δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο: Δεν ήξερες, δε ρώταγες;;

Και εν πάσει περιπτώσει ανάμεσα στις 60,000 Κορινθίων, με συλλόγους, με καλλιτέχνες, με ιστορία, με πολιτισμό, δεν είχατε δυο ανθρώπους να αναλάβουν το καρναβάλι της Κορίνθου;;

Tόσο άχρηστοι είναι όλοι οι Κορίνθιοι;;;

 

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για αυτο σε πάω ρε Χαρουλα 😂😂Σφάζεις με το γάντι που λένε 😂😂Τέτοιο χειρουργείο ουτε ο Ζογκας ο Τάκης κάνει 😂😂😂Εγώ τα έλεγα για τον α Πνευματικό αλλά ήθελαν Νανοπουλο οι φίλοι μας οι Κορίνθιοι !!Ειδες τώρα δεν.βρισκουν ένα και παίρνουν τους δικούς μα και τις δικές μας🤡🎭🤡

  2. Πριν έρθουν οι απόκριες, εγώ θα ευχηθώ για του Αγίου Βαλεντίνου σε κάποιον γνωστό μου, να βρει γρήγορα την ανθυπιλαρχίνα του, να τον ποτίζει, ταΐζει, καθαρίζει και να τον βάλει σε μια τάξη έστω και τώρα, καλή του ώρα. Να τον κάνει τζιτζί. Για να έρθει όμως το καλό αποτέλεσμα, ένα κρεπάρισμα στον Νεκτάριο θα βοηθήσει πολύ. Ελένη.

  3. Μη ξεχαστουμε εξαγουμε και αθλητικους παραγοντες νυν διοικητικους ομαδας της πολης μας εξαπτερυγο πρωην δημαρχου νομιζωντος κατ αυτον αυλικου του νυν

  4. Καλημερα Ελένη 😜Πιστευευτε στον Άγιο Βαλεντινο 🤔Οσο για τις Αποκριες είναι κάτι που πραγματικά μου λείπει εδώ στο εξωτερικό !παντα στα νειατα μου και οσο ζούσα στο Λουτρακι πάντα τηρούσα τα έθιμα την Αποκριες και πάντα γινόμουν μασκαράς !!🎭🤡Να μου πεις μασκαράς ημουν ολο το χρόνο τις Αποκριες τι θα αλαζε 😂😂😂Καλά να περάσετε και τον Βαλεντινο και την Τσικνοπέμπτη και τις Αποκριες !!ΥΓ στον φίλο 0046 αν μπορεί να γίνει λίγο ποιο κατατοπιστικός γιατί δεν το καταλαβαίνω το σχόλιο σας 🤔

  5. Καλά τα λέτε στο Νανόπουλο μπας και ξυπνήσει από το όνειρο και το ροζ συννεφάκι που ζει. Δεν ηξερες δε ρώταγες ρε Βασίληηηηηηηηηηηηη ????????? Ρωτα τους Λουτρακιωτες

  6. Μεγάλη ξεφτίλα ,αν και νομίζω πως ο κόσμος δεν θα εκπλαγεί μόλις μάθει το όνομα του ούτως η αλλως γνωστός “ανακατοσουρας” και ξερολλας του τόπου είναι καθώς τέτοια εποχή (απόκριες) ακούγεται το όνομα του ,μας κούρασε.

  7. Καλέ μου Αντρέα, εγώ πιστεύω όχι απαραιτήτως στον Αγ. Βαλεντίνο, αλλά στον έρωτα, που δίνει χρώμα και νόημα στην ζωή μας, γιαυτό του εύχομαι. Δεν σου λέω βέβαια πως σε αυτήν την ηλικία είναι ικανός για ανθυπιλαρχάκια, αλλά θα αλλάξει η μουντή και συννεφιασμένη ζωή του προς το καλύτερο. Πως το λένε, θα γίνει άνθρωπος, κοινώς.

  8. Ξύπνα ΒασίληΝανοπουλεΣε βυθίζουνε οι επιλογές σου.Πες αλεύρι;Ο Νεκτάριος σε γυρεύειΣε ένα μήνα που θα βγουν τ απλυτα του να δούμε τι θα μας λες..

    • Ουδέποτε χαρακτηρίσαμε τους φίλους μας τους Κορίνθιους “άχρηστους”. Αν διαβάσετε προσεκτικά το άρθρο, το αντίθετο εννοούμε ! Το ερώτημα είναι ρητορικό και απευθύνεται στο δήμαρχο Νανόπουλο. Με τόσους αξιόλογους στον καλλιτεχνικό χώρο, στον πολιτισμό κλπ δεν βρέθηκε κανείς να αναλάβει το καρναβάλι; Δεν υπήρξε άλλη επιλογή του δημάρχου ανάμεσα στις χιλιάδες των Κορινθίων που να βγάλει το δήμο σας ασπροπρόσωπο; Και ρωτάμε το δήμαρχο “άχρηστοι είναι οι Κορίνθιοι ;;” .Σας αναφέρω δε, ότι εκτός απο πάρα πάρα πολλούς φίλους Κορίνθιους, έχουμε και συγγενείς. Αγαπάμε την Κόρινθο και τους ανθρώπους της, γιαυτό και μέσα από το σάιτ μας προβάλλουμε ότι καλό γίνεται εκεί !
      Σας ευχαριστούμε φίλε μας για την επικοινωνία και το σχόλιό σας !

  9. Μαθαίνω ότι Μπούνια,αυτή από τους Αγίους Θεοδώρους έβαλε τα καλά της 😂😂😂 και πάει στο δημαρχείο της Κορίνθου και συρογγυλοκαθεται σε ένα γραφείο 😛😛😛 και το παίζει και ειδικη.Α ρε Μαράκι,πόσο θα σε εκθέσουν ρε κορίτσι μου 😡Και συ βρε Νανοπουλε δε ρωταγες;;; 🤣🤣🤣

  10. Ευχαριστώ για την διευκρίνισηΚανέναν δεν έχει πλησιάσει ακόμα από τους ανθρώπους που κάνουν πολιτισμό.Μόνο τον Νεκτάριο ακούει.Θα το φάει το κεφάλι του……….Περιμένοντας λοιπόν το Γ…κοντό.

  11. Ρε Νανοπουλε τόσο άσχετοςΣε βγάλαμε για καλύτερα και τα έκανες χειρότερα.ΚΕΠΑΠ τα ίδια νιανια.Τώρα φέρνεις τον κοντό από αγίους ,σιγά ρε παιδί έχουμε εδώ ανθρώπους ,κοίτα γύρω σου.Θέλει κοτσια το δημαρχιλικι Βασιλάκι.Δείξε μας τι ήθελες να πεις όταν έλεγες αλλαγή.Μην πούμε Πνευματικός και πάλι πνευματικός.

  12. Κύρια Χαρά δεν είχαμε άλλη επιλογή .Δεν ξέραμε ότι θα φέρει τον Νεκτάριο ,τον έκρυβε ,Και τώρα τον κοντό.Ημαρτον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog