Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαθαίνουμε για τις δασικές πυρκαγιές: Mια σπουδαία τριήμερη εκδήλωση από το WWF Ελλάς και το Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου

- Advertisement -

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, παρευρέθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο εργαστήριο για τις δασικές πυρκαγιές με τίτλο «Μαθαίνουμε για τις δασικές πυρκαγιές» στο συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου προσκεκλημένος της WWF Ελλάς και του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας.

Στην τριήμερη αυτή εκδήλωση συμμετείχαν εκτός της οργανωτικής επιτροπής – κ. Μ. Κανάκης Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας, Δρ. Μ. Αθανασίου Ειδικός στις δασικές πυρκαγιές και κ. Ηλ. Τζηρίτης Δασικό Πρόγραμμα WWF Ελλάς – ακόμα  στελέχη αρμόδιων δημοσίων φορέων και εθελοντικών σωματείων πυροπροστασίας του νομού Κορινθίας.

Το θεματικό φάσμα της εκδήλωσης μεγάλο και ποικίλο αρχής γινομένης της πρόληψης των δασικών πυρκαγιών, των κλιματικών – δασικών αλλαγών που έχει υποστεί ο πλανήτης μας, την προετοιμασία και τον χειρισμό των πολιτών στις δασικές πυρκαγιές κ.α.

Ο κ. Γκιολής εστίασε περισσότερο όλων στην πρόληψη λέγοντας πως «η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Κορινθίας επιδιώκουν τέτοιου είδους δράσεις προκειμένου οι πολίτες μας να είναι ενημερωμένοι» καθώς επίσης τόνισε χαρακτηριστικά πως  «χρέος μας είναι η έγκαιρη ενημέρωση αλλά και εκπαίδευση του κοινού ως προς την πρόληψη με σκοπό την προστασία της ίδιας της ζωής, της περιουσίας αλλά και του φυσικού πλούτου που μας περιβάλλει».

(Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη-ΔΤ)

 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο

Λουτράκι:Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εκδήλωση-ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog