Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

- Advertisement -

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision. Η 18χρονη μόλις τραγουδίστρια θα ανέβει στο stage του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού στο Ρότερνταμ και θα διεκδικήσει την καλύτερη θέση για την Ελλάδα. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε, το βράδυ της Δευτέρας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ενώ και φέτος πρόκειται για απευθείας ανάθεση.

O τίτλος της ελληνικής συμμετοχής, όπως αποκαλύφθηκε, είναι «SUPERG!RL» όμως το κομμάτι δεν κυκλοφόρησε σήμερα, κάτι που ωστόσο αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών. Τη μουσική της ελληνικής συμμετοχής έχουν συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade ενώ οι στίχοι αποτελούν έμπνευση των ίδιων και της Sharon Vaughn. Την σκηνική επιμέλεια της Stefania στον διαγωνισμό θα αναλάβει ο έμπειρος στο είδος του και πολύ αγαπητός στο κοινό Φωκάς Ευαγγελινός.

Who is Who
Η Stefania Liberakakis, όπως είναι γνωστή στις Σκανδιναβικές χώρες, γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια. Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around».

greekmoney

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί δεν μου το περάσατε καλε το σχόλιο 🤭🤭Μηπως δεν το έστειλα 😂Λοιπον ειχα γράψει ότι η ΕΡΤ λέει θα κοστίσει 340.000ευρω η συμετοχη στη Ευροβιζιον !!!Τι στο διάλο κοστίζει τόσα λεφτά !!και αυτά τα πληρώνουμε εμεις !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog