Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΚ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ

- Advertisement -

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στo Theatro Beer and Grill, την Kυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 11.30 π.μ.
Ήταν όλοι εκεί!! Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι επίσημοι προσκεκλημένοι, οι προπονητές, οι αθλητές αλλά κυρίως τα μικρά παιδιά του ομίλου μαζί με τους γονείς τους. Ήταν ένα όμορφο πρωινό για όλους, σε πολύ ζεστό κλίμα, γεμάτο ευχές, χαμόγελα και δώρα.
Ο πρόεδρος του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργος Κεφερλής αφού έκανε ένα μικρό απολογισμό της αθλητικής χρονιάς που πέρασε, ευχαρίστησε τους προπονητές και τα μέλη του για την όμορφη συνύπαρξη στους κόλπους του ομίλου και στη συνέχεια ανακοίνωσε το αγωνιστικό πλάνο και τους στόχους του συλλόγου για τη νέα χρονιά. Αμέσως μετά, έδωσε τον λόγο σε όλους τους επίσημους προσκεκλήμενους για έναν σύντομο χαιρετισμό, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Στη συνέχεια έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη υγεία, προσωπικές και τενιστικές επιτυχίες!
Ιδιαίτερη και πολύ ευχάριστη στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η βράβευση των τεσσάρων αθλητών του ΟΑΚ για τις διακρίσεις τους, των Σωτηράκου Μαριαλένας και Χαραλαμποπούλου Μαριλένας για την άνοδο της γυναικείας ομάδας του ομίλου στην Β΄ Εθνική, και των Αριάδνης Ζωγράφου και Θέμη Τζουτζόπουλου για την κατάκτηση της πέμπτης και τέταρτης θέσης αντίστοιχα στην τελική κατάταξη της ΣΤ Ένωσης στις κατηγορίες τους για την χρονιά που πέρασε!!!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog