Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου (video-φώτο)

- Advertisement -

Τη Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2020, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου “Γαλανόπουλος” πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ο γενικός Αρχηγός Πετοσφαίρισης Σπύρος Καραβούλης,  ο έφορος Πετοσφαίρισης Χαράλαμπος Γεωργίου και ο Προπονητής  Τάσος Σακελλαρίου αναφέρθηκαν στην ομάδα,με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους αυτούς που τη στηρίζουν, ώστε να έχει την επιτυχημένη και ανοδική πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια.Ευχαρίστησαν κυρίως τους γονείς που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αλλά και τα ίδια τα παιδιά που προσπαθούν για το καλύτερο, θέτοντας υψηλούς στόχους για το τμήμα πετοσφαίρισης.

O κ. Σακελλαρίου “αποκάλυψε” την επιθυμία του Συλλόγου για τη δημιουργία τμήματος Beach Volley και Παλαιμάχων !

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο κ. Γιάννης Λαζαρίδης, ο εσαεί εθελοντής του Συλλόγου, συγκινημένος και ο ίδιος, όπως κάθε φορά άλλωστε που μιλά για τον Ποσειδώνα, ευχήθηκε κάθε καλό για το τμήμα

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, ο Γιάννης Καραπανάγος επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε” Μαζί, και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σάκης Παπαθανασίου.

Το παρών έδωσαν επίσης η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΕΔΙΚ κ. Ελένη Σακισλή , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου Δημήτρης Πρωτονοτάριος (υποστηρικτές της ομάδας) , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πέρρας Σωτήρης και πολύς κόσμος.

 

 

Παρουσιάστηκε ο Απολογισμός καθώς και οι Αθλητικοί και αναπτυξιακοί στόχοι του τμήματος.

Ακολούθησε η βράβευση των χορηγών, και οικονομικών Υποστηρικτών της ομάδας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μια μικρή δεξίωση με μπουφέ και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλες τις αθλήτριες !

 

Ο έφορος Πετοσφαίρισης Χαράλαμπος Γεωργίου, βράβευσε όλους τους Χορηγούς και τον Ιωάννη Τσώτο, χορηγό στην εμφάνιση της φανέλας της ομάδας και ταυτόχρονα έγινε η παρουσίαση της Νέας Φανέλας.

 

 

 

 

H νέα φανέλα της ομάδας

 

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας

 

 

Στο τέλος μοιράσθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog