Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση Βιβλίου “Δραπέτες του Ονείρου” της Αγγελικής Μπούλιαρη

- Advertisement -

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 ο Σύλλογος γυναικών Αγίων Θεοδώρων και οι εκδόσεις Ωκεανός πραγματοποίησαν τη παρουσίαση του βιβλίου “Δραπέτες του Ονείρου” στα γραφεία του συλλόγου Γυναικών των Αγίων Θεοδώρων

Στο κατάμεστα από μέλη γραφείο του Συλλόγου παρών έδωσε η επικεφαλής της Παράταξης Δύναμης Δημιουργίας κυρία Μαρία Πρωτοπαππά, και η Σύμβουλος κυρία Παπουτσή.

Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αποσπάσματα του Βιβλίου .. “γνώρισαν την Ευρυδίκη, μια γυναίκα που βίωσε απόρριψη και βία, αγωνίζεται για να νικήσει τους φόβους της και γίνεται σύμβολο κάθε ανθρώπου που παλεύει να κερδίσει τη ζωή του”.

Την παρουσίαση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κυρία Δήμητρα Σταμούλη που αποτελεί κυριολεκτικά ενα δημιουργικό Πυλώνα εκδηλώσεων και μαθημάτων χρήσιμα και προοδευτικά για τα πολυπληθή μέλη του συλλόγου. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν η κυρία Μαίρη Παπαγεωργίου Φιλόλογος, η κυρία Δωρα Σταματίου Ψυχολόγος , καθώς και οι κυρίες Έλενα Γεωργίου και Βάσω Σπετσιώτη.

 

 

atnews.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog