Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Aπολογισμός δράσεων του Τουριστικού Οργανισμού για το 2019

- Advertisement -

Σε μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης πίτας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, που πραγματοποιήθηκε στο Loutrak Thermal Spa με την παρουσία πολλών θεσμικών και ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Σπύρος Καραβούλης παρουσίασε τον απολογισμό όλων των δράσεων και ενεργειών για την τουριστική προβολή του Δήμου που αφορούσε στην περσινή χρονιά και τα αποτελέσματα αυτών. Στην εκδήλωση επίσης έδωσαν το παρών εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων του τόπου.

Αρχικά ο κ. Καραβούλης εξήγησε τι είναι ο Τουριστικός Οργανισμός, ποιοι τον απαρτίζουν και ποιοι αποτελούν το ΔΣ , ανέφερε τους συνεργάτες και στο τέλος όλες τις δράσεις.

Δείτε αναλυτικά τον Απολογισμό τουριστικής προβολής για το 2019 που παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του L.T.O.

Κοπή-Πίτας-Low

 

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος Γιώργος Γκώνης στην ομιλία του ανέφερε τι έχει πετύχει ο Οργανισμός επί θητείας του

“Με στοχευμένες δράσεις,με μεθοδικότητα και συστηματικότητα,επενδύσαμε στην ανάπτυξη όλων των θεματικών μορφών τουρισμού και δώσαμε μια νέα προοπτική στον τόπο μας για:

  • την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος,
  • την προσέλκυση νέων ομάδων-στόχου και
  • την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Για εμάς, ο τόπος μας είναι ο απόλυτος τουριστικός προορισμός στον οποίο επενδύουμε και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε με κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να τον ανεβάσουμε στα υψηλότερα σκαλιά των τουριστικών επιλογών .Μια θέση που κερδίζεται μόνο με την πολύτιμη συνεργασία όλων μας.” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γκιώνης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης,Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη, Βουλευτής Νίκος Ταγαράς, Βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός,Περιφερειάρχης Νίκας Παπαγιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, Περιφερειακή σύμβουλος Κων/να Νικολάκου, περιφρειακοί σύμβουλοι, Πετρίτσης Γιώργος, Παπαφωτίου Απόστολος,Οικονόμου Γιώργος, Αντιδήμαρχοι Σακελλαρίου Αναστάσιος, Παπαθανασίου Αθανάσιος,Ράτης Σπύρος, Παντελέου Κων/νος και Πέρρας Σωτήρης.Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Δήμου Κων/νος.Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης.Η Δ/νουσα σύμβουλος της ΑΕΔΙΚ κ. Σακισλή Ελένη.

Οι πρώην βουλευτές Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Τσόγκας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ.  Σούκουλη, Ταγαράς, Ψυχογιός,Νίκας και Νικολάκου. Χαιρετισμό με επιστολή έστειλε και ο Υφυπουργός κ. Δήμας Χρίστος (έλειψε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων). Απαντες συνεχάρησαν τα μέλη του Οργανισμού, τον Πρόεδρο κ. Καραβούλη αλλά και το δήμαρχο κ. Γκιώνη για το εξαίρετο όπως τόνισαν έργο και τη στοχευμένη τουριστική προβολή που γίνεται με άρτια τεχνογνωσία.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του Loutrakiblog.gr

 Δείτε και βίντεο από την εκδήλωση

Λουτράκι:Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας του L.T.O

 

Επιμέλεια-Σύνταξη Xara

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog