Αγαπητοί φίλοι του loutrakiblog σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε το γράμμα μου γιατί αυτά που συμβαίνουν στο Λουτράκι είναι άνω ποταμών.

Είδα τα θέματα που είναι προς συζήτηση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο και κυριολεκτικά έμεινα άφωνος!Στο νούμερο 5 ο συνετός πρόεδρος Φιλ.Θυμής έχει συμπεριλάβει αίτημα των υπαλλήλων της Τουριστικής Λουτρακίου(spa) να μεταφερθούν στον δήμο!

Όλοι στο δημόσιο αδέρφια!Όλοι στον δήμο να εξασφαλίσουμε για μια ζωή το σίγουρο μηνιάτικο!Τι και αν υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι,με πτυχία,με διδακτορικά,με προσόντα!Τους γράφουμε κανονικά γιατί έτσι μας αρέσει!

Όλα για το προσωπικό συμφέρον!Τι  και αν ο δήμος έχει άλλες ανάγκες για προσλήψεις,στα παλιά μας τα παπούτσια!

Να βολευτούν οι υπάλληλοι του ΣΠΑ που έκλειναν στις 7 το απόγευμα το ΣΠΑ μέσα στο καλοκαίρι,αντί να κάτσουν δυο ώρες παραπάνω.Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχω ακούσει ότι ο χαμηλότερος μισθός στην Τουριστική είναι πολύ υψηλότερος από αυτών του δημοτικών υπαλλήλων. Να προσληφθούν οι απόφοιτοι Λυκείου όταν νέα παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά στο δήμο μας παρακαλάνε να δουλέψουν σερβιτόροι..

Τι  και αν ο δήμος έχει άλλες ανάγκες για προσλήψεις,στην καθαριότητα π.χ…..σκασίλα μας !Ντροπή και μόνο ντροπή αν οι δημοτικοί άρχοντες ενδώσουν σε αυτό το αίτημα-εκβιασμό.Θα μας βρουν απέναντι να ξέρουν.

Γ.Ζ.