Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο πλευρό των εγκαυματιών και των οικογενειών τους η Μότορ Όιλ

- Advertisement -

Διαβάστε αποκλειστικά στο loutrakiblog.gr

Την 31η Ιανουαρίου 2020, περίπου στις 22.30 μ.μ. μετά από ανάφλεξη στον προθάλαμο του βοηθητικού ιατρείου της μονάδας παραγωγής βενζίνης τραυματίσθηκαν τέσσερις εργαζόμενοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα της εταιρείας αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία των Αθηνών. Πρόκειται για έναν 37χρονο νοσοκόμο και τρεις εργάτες  38, 41 ετών και 55 ετών

Δύο νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Γεννηματάς, ένας στη ΜΕΘ του Θριάσιου και ένας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Δύο εξ αυτών είναι καλύτερα στην υγεία τους, υποβλήθηκαν σε βρογχοσκόπηση και δεν αντιμετωπίζουν αναπνευστικό πρόβλημα (Βρογχοσκόπηση ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία ο πνευμονολόγος εξετάζει τους μεγάλους αεραγωγούς την τραχεία και τους βρόγχους που αποτελούν πολύ σημαντικές οδούς για τη μεταφορά του αέρα στους πνεύμονες.). Η λειτουργία των νεφρών είναι ομαλή και οι αιματολογικές εξετάσεις τους είναι καλές. Σταθερή είναι η υγεία των υπολοίπων, καλό σημάδι όπως λένε οι γιατροί.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων – τραυματιών αλλά και στις οικογένειές τους βρίσκονται άνθρωποι της εταιρείας.Υψηλά ιστάμενος της Μότορ Όιλ, επισκέπτεται καθημερινώς τους τραυματίες και ενημερώνεται από τους γιατρούς για την εξέλιξη της υγείας τους.

Ο ίδιος άνθρωπος που θέλησε να μην αναφερθεί το όνομά του, δήλωσε στο loutrakiblog.gr ότι θα είναι στο πλευρό τους , σε ότι χρειαστούν, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Μάλιστα μας αποκάλυψε, ότι έγινε τιτάνια προσπάθεια από την εταιρεία να βρεθούν κρεβάτια στις μονάδες εντατικής θεραπείας για τους δυο εργαζόμενους που νοσηλεύονται στο ΚΑΤ και στο Θριάσιο…

Για τα αίτια της ανάφλεξης διενεργεί προανάκριση η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog