Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πάτρα : “Τσαμπουκάς” πυγμάχος έστειλε στο Νοσοκομείο 16χρονο συμμαθητή του

- Advertisement -

Ενας 19χρονος μαθητής σε ΕΠΑΛ της Πάτρας και επί χρόνια αθλητής πυγμαχίας έσπασε το σαγόνι συμμαθητή του, κάτι που φαίνεται θα πληρώσει πολύ ακριβά, αφού η Δικαιοσύνη… δεν «παίζει» με αυτά!

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών. Ο γιος του διαφώνησε με τον πυγμάχο συζητώντας ένα θέμα που αφορούσε τον ρόλο του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού. Ο πυγμάχος του είπε μία κουβέντα, ο συμμαθητής απάντησε σε φιλικό όμως τόνο (όπως μιλούν οι έφηβοι αλλα και οι μεγαλύτεροι ακόμη και φίλοι μεταξύ τους) με μία πιο υβριστική έκφραση αλλά… χαμογελώντας και φαίνεται πως ο αθλητής εθίγη! Σηκώθηκε όρθιος του είπε σε αυστηρό τόνο «πως του μιλάει έτσι» και πριν προλάβει ο 16χρονος συμμαθητής του να πει έστω και μία κουβέντα, του είχε καταφέρει μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα!

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση. Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Ο 19χρονος πυγμάχος δεν φάνηκε το ίδιο «νταής» απέναντι στην Αστυνομία. Εξαφανίσθηκε από προσώπου γης και έμεινε κρυμμένος για 48 ώρες μέχρι να περάσει το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας και να μην συλληφθεί! Δεν γνωρίζουμε τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση από την Πυγμαχική Ομοσπονδία, όμως το να είσαι επαγγελματίας και να τα βάζεις με έναν ανήλικο στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο… ε, μάλλον δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο!

Το παιδί εξακολουθεί να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ ο πατέρας του δήλωσε στον «Κόσμο» πως θα φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλους ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ενήλικα πυγμάχου. Το θέμα έφθασε μέχρι και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης προκειμένου να ληφθούν και παιδαγωγικά μέτρα κατά του 19χρονου μαθητή – πυγμάχου, ο οποίος όχι μόνο τα έβαλε με συμμαθητή του, αλλά προκάλεσε και αναστάτωση σε μία ολόκληρη σχολική κοινότητα!

ΠΗΓΗ : dete

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για μια λεκτική διαφωνία? Γονιούς έχει ο 19χρονος αληταράς να του μάθουν πως αντιμετωπίζονται οι λεκτικές διαφωνίες? Αλλά 19 χρονών κι ακόμη σχολείο, καταλαβαίνει ο καθένας πόσο παιρνει τα γράμματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog