Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοσμοσυρροή στο αποκριάτικο γλέντι του ΙΒΥΚΟΥ ! (video-εικόνες)

- Advertisement -

Με παραδοσιακό γλέντι άνοιξε το Τριώδιο ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών- Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στον χώρο δεξιώσεων «Βενετσάνος Grande Restaurant».

Στο αποκριάτικο γλέντι παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, φίλων, μελών και χορευτών όλων των τμημάτων του Συνδέσμου και γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κορινθίας, κ. Γ. Ψυχογιός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γ. Πετρίτσης, ο Δήμαρχος & ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Γ. Γκιώνης & κ. Κ. Παντελέου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Ι. Καραπανάγος, κ. Κ. Ζερβός & κ. Αλ. Δρίτσας.

Η εκδήλωση άνοιξε με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους χορευτές του εφηβικού και των παιδικών τμημάτων του «Ίβυκου» και στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι το οποίο πλαισίωσαν οι καταξιωμένοι μουσικοί: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Ιωάννης Παυλόπουλος (βιολί & τραγούδι), Ιορδάνης Κουζηνόπουλος (λαούτο & τραγούδι), Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά), Κωνσταντίνα Πάτση (τραγούδι), Δημήτρης Μπάκος (γκάιντα & τσαμπούνα), Δημήτρης Κατσίβελος (τρομπέτα) & Θάνος Σαμπάνης (ακορντεόν).

Πραγματοποιήθηκε επιτυχημένη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους, τα μέλη και τους Συλλόγους που, για μια ακόμη φορά, μας τίμησαν και μας στήριξαν με την παρουσία τους στο ετήσιο γλέντι μας και να ευχηθούμε σε όλους «Καλές Απόκριες».

https://www.facebook.com/100026679345840/videos/506750343557606/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog