Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: 8ωρη “κοκορομαχία” στο δημοτικό συμβούλιο (εικόνες)

- Advertisement -

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά οχτώ ολόκληρες ώρες (με μια μικρή ολιγόλεπτη διακοπή)  κράτησε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι…

Ξεκίνησε στις 17.20 περίπου και τελείωσε περίπου στις 01.20 μετά τα μεσάνυχτα. Δε συζητήθηκαν θέματα εκτός της ημερήσιας διάταξης ούτε πριν, ούτε μετά, λόγω του προχωρημένου της ώρας…..

Πολλοί δημότες παρακολούθησαν τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ανάμεσά τους και οι υπάλληλοι του υδροθεραπευτηρίου, αφού ένα θέμα της ημερήσιας διάταξης, αφορούσε σε αίτημά τους για τη μεταφορά στους στο Δήμο.

Δεν μπορούμε να πούμε βέβαια ότι μείναμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων ( για μια ακόμη φορά) αφού αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι επαναλαμβάνονταν, καθυστερώντας τη συζήτηση και τη διαδικασία,πολλοί έπαιρναν το λόγο μόνοι τους, είτε έκαναν διάλογο μεταξύ τους, προκαλώντας για μια ακόμη φορά την “έκρηξη” του Προέδρου κ. Φίλιππα Θυμή, ο οποίος αναγκάτηκε να διακόψει τη συνεδρίαση …

Της αντιπολίτευσης…έγινε ! Περισσότερο διαπληκτίζονταν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης μεταξύ τους παρά με τη δημοτική αρχή !

Βαριές εκφράσεις ακούσθηκαν και “απειλές” αλληλοεκτοξεύτηκαν” από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης με τον κ. Ζερβό να κατηγορεί Πρωτοπαππά, Καραπανάγο και Βασιλείου για πολιτικό αμοραλισμό και πλήρη αδιαφάνεια, αφού ειπώθηκε από τον κ. Βασιλείου ότι υπήρξε ¨κρυφή¨συνάντηση με τον εργολάβο κ. Βλάχο.

Η κ. Πρωτοπαππά κατηγόρησε τον κ. Ζερβό ότι συγγενικό πρόσωπο συνυποψηφίου του είχε συναλλαγή ( αναφερόταν στα περιβόητα καταθετήρια) με τον εργολάβο, οι τόνοι ανέβηκαν με την ένσταση του κ. Αλκιβιάδη Δρίτσα.

Ο κ. Καραπανάγος, επιτέθηκε φραστικά στον κ. Ζερβό, λέγοντάς του πως είναι συκοφάντης και τον απείλησε με μήνυση.

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλείου, πήρε πίσω όσα είπε, λέγοντας πως το ραντεβού με τον κ. Βλάχο έγινε μεταξύ του εργολάβου, του Δημήτρη Κοντού και του ιδίου.

Μετά τη ¨διόρθωση” του κ. Βασιλείου, ο κ. Λογοθέτης απευθυνόμενος στον κ. Καραπανάγο του είπε ¨αποκαλυφθήκατε σήμερα κ. Καραπανάγο” εννοώντας τις κρυφές συζητήσεις με τον εργολάβο χωρίς θεσμική ιδιότητα και του αφαίρεσε το δικαίωμα να τον εκπροσωπεί ως δημοτικός σύμβουλος σε τέτοιες συζητήσεις και επαφές, εν απουσία του και εν απουσία του δημάρχου.

Στη συνέχεια ο κ. Λογοθέτης ζήτησε από τον κ. Καραπανάγο να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Ζερβό για τις βαριές εκφράσεις προς το πρόσωπό του,στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού που κάθε φορά στο δημοτικό συμβούλιο ευαγγελίζεσθε, όπως είπε χαρακτηριστικά

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως ο κ. Σταυρόπουλος Κώστας, δήλωσε πως δεν συνυπέγραψε το αίτημα (μαζί με τους υπολοίπους 9) επειδή διαφωνούσε..

Ο κ. Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ενημέρωσε για τα οικονομικά στοιχεία της Κοινοπραξίας, τους εργαζόμενους και το Καζίνο, τις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς δήμου.

 

Αυτά και άλλα πολλά έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

(Θα ακολουθήσουν βίντεο)

 

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ισως το πιο επικίνδυνο δημοτικό συμβούλιο που έχει εκλεγεί ! Αν εξαιρέσουμε 2 η 3 άτομα οι υπόλοιποι – ες δεν έπρεπε να περνούν ούτε απ’ έξω . Λόγια – λόγια χωρίς να λένε τίποτα όλα για να τους γράφει η κάμερα . Αν δεν μιλούσε ο κ Τζοάνος που πραγματικά αγαπάει και ενδιαφέρετε για τον Δήμο οκτώμιση ώρες κοκορομαχία για το τίποτα.

  2. Είναι σύμβουλοι αυτοί αντιδήμαρχοι πρόεδροι να διοικούνΤο δήμο μας νιώθω μεγάλη Ντροπή θα πρέπει μερικοίΕξ αυτών αν έχουν λίγη αξιοπρέπεια να παραιτηθούνΝομίζω έχουν δουλειές γιατί δεν είναι στην δουλειά τουςΑφού στο δήμο δεν προσφέρουν θέλουν και άλλα;Πολλές θέσεις

  3. Όλοι αυτοί είναι ικανοί να συζητάνε 8 μέρες για το ίδιο θέμα, να λένε τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος να κάνουν τους αναποφάσιστους! Επιεικώς απαράδεκτοι! Τίποτα τυχαίο τελικά σε αυτό το Δήμο, η κατάντια και η μιζέρια δικαιολογημένη πλήρως!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog