Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύο συνεδριάσεις για το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11:00π.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

 

  1. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 96/19 ΑΔΣ περί συγκρότησης σε Σώμα του νέου Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου-Περαχώρας”

 

 

 


 

 

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 5:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

 

  1. Επικαιροποίηση της υπ΄ αριθμ. 85/18 ΑΔΣ ως προς τον ορισμό υπολόγων διαχειριστών πράξης ενταγμένου έργου μας στο Π.Δ.Ε.
  2. Εξέταση αιτήματος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων για τη παραχώρηση χώρων επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για τη πραγματοποίηση εκδηλώσεων κατά τη περίοδο των Αποκριών.
  3. Λήψη απόφασης περί καθορισμού Θαλάσσιας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου.

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα κατάφερε η πρωτοπαπα, να τρέχει χωρίς λόγο, υπαλλήλους και Δ. Σ. Να κάνουν διπλά και τριπλά συμβούλια για το καπρίτσιο της. Λες και θα βγάζε μέλος στο λιμενικό, με τα χάλια που έχει η παράταξη της. Καλά τη στόλισε όμως ο Δήμου. Και λίγα της είπε δηλαδή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog