Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κωστής Ζερβός: Μυστική,εξωθεσμική συνάντηση Καραπανάγου, Βασιλείου,Κοντού Δ.με τον εργολάβο Βλάχο (video)

- Advertisement -

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης” κ. Ζερβός Κωστής, κατήγγειλε ότι υπήρξε μυστική συνάντηση με εξωθεσμικό χαρακτήρα μεταξύ Καραπανάγου, Βασιλείου , Κοντού Δημήτρη (εκπροσώπου της κ. Πρωτοπαππά στο ΔΣ της Τουριστικής) και του εργολάβου κ. Γιώργου Βλάχου.

Κάποιοι λειτουργούν ως ιδιώτες, ως μεσίτες κάποιων επιχειρηματιών. Στις 29/01/2020 στην Τουριστική υπήρξε αίτημα τριών παρατάξεων (Λογοθέτη, Βασιλείου, Ζερβού) για τη σύγκλιση διαχειριστικού συμβουλίου,με σκοπό να λάβουμε ενημέρωση. Στο ίδιο συμβούλιο άλλαξε το θέμα και είπαμε να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση και να παρευρεθούν ο διαχειριστής και οικονομικός διευθυντής της κοινοπραξίας για να ενημερωθεί η γενική συνέλευση….

Στο μεταξύ υπάρχουν μέλη της αντιπολίτευσης που μαζεύουν υπογραφές για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο…

Την Πέμπτη το πρωί αφού το Διοικητικό εχει ομόφωνη απόφαση δεν είπε κανεις ότι δεν πρέπει να συγκληθεί η ΓΣ

Οι 9 σύμβουλοι αυτοανέρεσαν τον εαυτό τους που είπαν να γίνει ΓΣ και την επομένη ζητησαν δημοτικό συμβούλιο.

Στην αρχή πίστεψα ότι αυτή η εμμονή για συμβούλιο έχει να κάνει με την φιλοδοξία, την πολιτική επικοινωνία, λίγα λεπτά δημοσιότητας παραπάνω.

Περιμένω τη Δευτέρα να γίνει το ΔΣ της Τουριστικής και να ορισθεί η ΓΣ

Το βράδυ πληροφορούμαι ότι ακυρώθηκε αλλά το λόγο δεν τον κατάλαβα. Και όλως τυχαίως οι εκπρόσωποι των τριών παρατάξεων (Καραπανάγος,Βασιλείου, Κοντός Δ) αποχώρησαν. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας γιατί δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Το χορό των αποχωρήσεων άρχισε ο κ. Καραπανάγος.Γιατί την προηγούμενη συνεδρίαση είχε λογομαχήσει με τον κ. Ρουμελιώτη. Προσπαθώ να το κάνω εικόνα., Να είναι δήμαρχος ο κ. Καραπανάγος και να λογομαχούσε με το διαχειριστή της Κοινοπραξίας και να έφευγε… Και στη συνέχεια; φεύγει και ο Βασιλείου και ο Κοντός Δ.

Υπήρχε και πρόταση να συναντηθούμε με τον κ. Βλάχο. Την Πέμπτη το βράδυ.Σαν επικεφαλής των παρατάξεων,σα δημοτικό συμβούλιο;;Υπερασπίζομαι ότι πρέπει να υπάρχει ενημέρωση σε όλους μας αλλά αυτό πρέπει να γίνει στη ΓΣ.

Μαθαίνω λοιπόν , αν δεν ισχύει να το διαψεύσουν. Μαθαίνω ότι η κ. Πρωτοπαππά, ο εκπρόσωπός της, ο κ. Καραπανάγος, ο κ. Βασιλείου και ένας ιδιώτης συναντήθηκαν με το Βλάχο να διαπραγματευτούν την Πέμπτη το βράδυ. Ισχύει;;

Στο σημείο αυτό η κ. Πρωτοπαππά αντέδρασε έντονακαι απευθυνόμενη στον Πρόεδρο του Συμβουλίου είπε ότι αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή,δεν συναντήθηκα ποτέ ούτε εγώ ούτε ο κ. Καραπανάγος, είπε σε έντονο ύφος, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζερβός

Ζερβός : Tην πληροφορία μας έδωσε ο κ. Βασιλείου. Πείτε κ. Βασιλείου

Βασιλείου: Στο ραντεβού με το Βλάχο είμασταν εγώ, Καραπανάγος, Κοντός Δ και Βλάχος

(ακολουθεί  έντονη  αντιπαράθεση μεταξύ της κ. Πρωτοπαππά και του Προέδρου κ. Θυμή)

Η συνεδρίαση διακόπηκε…. 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog