Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρόμος για ζευγάρι στον Πύργο: Τους δάγκωσαν οι ίδιοι οι σκύλοι τους

- Advertisement -

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το απόγευμα της Τρίτης (11/2) γνωστός επιχειρηματίας της πόλης του Πύργου και η σύζυγός του, όταν έπεσαν θύματα επίθεσης των ίδιων των σκυλιών τους στην αυλή του σπιτιού τους και σε ανύποπτο χρόνο.

Ειδικότερα, η οικογένεια έχει ημίαιμα τσοπανόσκυλα. Αιτία της επίθεσης όπως φαίνεται είναι η έντονη επιθυμία των σκυλιών για ζευγάρωμα. Πιο συγκεκριμένα, το θηλυκό τετράποδο βρισκόταν σε οίστρο, δηλαδή στο γόνιμο μέρος του αναπαραγωγικού κύκλου του, με αποτέλεσμα να έχει έντονη την επιθυμία να ζευγαρώσει. Σε μια ανύποπτη στιγμή το τετράποδο όρμησε σε ένα κουτάβι της, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της να αντιληφθεί το γεγονός και να σπεύσει άμεσα να χωρίσει την «αγριεμένη» σκύλα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του επιτεθεί το τετράποδο, με τα υπόλοιπα αρσενικά που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση να κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης βλέποντας το μένος των σκυλιών του και την ανυπακοή τους να σταματήσουν, φώναξε δυνατά για βοήθεια. Η γυναίκα του που βρισκόταν κοντά και άκουσε την έκκληση του άντρα της για βοήθεια, έσπευσε άμεσα στο σημείο με ένα κυνηγετικό όπλο στα χέρια. Όμως δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς υπό την απειλή του όπλου τα σκυλιά επιτέθηκαν και σε αυτή.

Η αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα σκυλιά, είχε σαν αποτέλεσμα από το γνωστό επιχειρηματία να κόψουν ολόκληρο κομμάτι από το πόδι του, με την εικόνα να είναι αποκρουστική.

Άμεσα, το ανδρόγυνο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας που είχε εφημερία, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της συζύγου κρίνεται πολύ καλύτερη, μιας και τα τραύματα που της προκάλεσαν είναι κυρίως εκδορές, ενώ του συζύγου αποκόπηκε ολόκληρο κομμάτι. Και οι δυο παρέμειναν τη νύχτα για νοσηλεία, με τους γιατρούς να εκτιμούν και πάλι σήμερα το πρωί την κατάστασή τους και αν υπάρχει δυνατότητα να επιστρέψουν σπίτι τους.

Πηγή: patrisnews.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog