Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήριες επιστολές των 13 εργαζομένων της Τουριστικής Λουτρακίου

- Advertisement -

Όπως είναι γνωστό, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, που πραγματοποιήθηκε την 10η Φεβρουαρίου 2020, συζητήθηκε το αίτημα των 13 εργαζομένων της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ, για τη μεταφορά τους στο Δήμο.

Τους εργαζόμενους, στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκπροσώπησε επάξια η έγκριτη Δικηγόρος, στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, κα Ελευθερία Πίκουλα.

Οι εργαζόμενοι, με το παρόν, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, προς την κα Πίκουλα, για την τεκμηριωμένη, νομικά, τοποθέτησή της, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι μας εκπροσώπησε αφιλοκερδώς.

 

Οι εργαζόμενοι της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ, με το παρόν, απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, για την, εμπράκτως, αμέριστη συμπαράστασή τους, καθώς και για την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που επέδειξαν στο δίκαιο αίτημά μας για τη μεταφορά μας στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου  μας.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς το Δημοτικό συμβούλιο: αν κλείσει το καζίνο να έρθουν στο δήμο όλοι οι εργαζόμενοι καθώς ο δήμος είναι μέτοχος, ότι να ναι παιδιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog