Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σπύρος Ράτης: Ποιοί είστε εσείς που κάνετε συναντήσεις και τι κρύβετε; (video)

- Advertisement -

Όποιος θέλει να κάνει συναντήσεις, καλό είναι να μην ψάχνει να βρει ντέτεκτιβ, καλό είναι να τις κανει εδώ μέσα.Ποιοί είστε εσείς που θα πάτε και τι αποκρύπτετε να πάτε να κάνετε συνάντηση;ρώτησε ο κ. Ράτης Σπύρος

(Στο σημείο αυτό σας ενημερώνουμε σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από την κ. Μαρία Πρωτοπαππά στο συμβούλιο, οι τρεις παρατάξεις (Πρωτοπαππά, Καραπανάγου και Βασιλείου) έστειλαν μέηλ στον εκπρόσωπο του κ. Κόμερ στην Ελλάδα, κ. Ασημάκη Ασημακόπουλο και του ζήτησαν συνάντηση για ενημέρωση. Η κ. Πρωτοπαππά είπε πως σε αυτό το ραντεβού θα καλέσουν και το δήμαρχο. Το ραντεβού έχει ορισθεί για την Πέμπτη 14/2/2020, σύμφωνα με όσα είπε η κ. Μαρία Πρωτοπαππά.)

Συνέχισε ο κ. Ράτης.

Οταν θέλουμε ξεκάθαρα πράγματα τις συναντήσεις τις κάνουμε στο δημοτικό συμβούλιο, μπροστά στους δημότες.Όταν θέλουμε ξεκάθαρες κουβέντες εδώ ! Ενημέρωση έχετε και μάλιστα περισσότερη από μας. Ο εκπρόσωπός σας ο κ. Κοντός (Δημήτρης) μας ενημερώνει για τα πάντα και μάλιστα περισσότερα από αυτά που ξέρουμε εμείς.

Παράταξη Πρωτοπαππά. Δεν έχουμε ενημέρωση

Ράτης. Αλλάχτε τον, να έχετε.Ξέρει τα πάντα. Εχει όλες τις πληροφορίες. Οντως ζήτησε ο κ. Κοντός να κάνει συνάντηση με τους αρχηγούς των παρατάξεων και δεν το δεχτήκαμε στο ΔΣ της εταιρείας, αλλά δεν έχει δικαίωμα να κάνει συναντήσεις μόνος του.Αυτά κρύβουν πολλά.

Εδώ να ακούνε και οι δημότες. Δυστυχώς έρχονται προτάσεις από εκπροσώπους παρατάξεων για νομικούς εκπροσωπους που θέλουν χρήματα για γνωμοδοτήσεις. Προσβάλλανε με το χειρότερο τρόπο το δικηγόρο το Χρήστο το Τζοάνο. Ενα δικηγόρο που έχει πάει σε όλες τις υποθέσεις μας άριστα. Αυτά δε τα λέει κανένας..

Αντίδραση από την κ. Πρωτοπαππά

Δήμου. Την πρότασή σας θέλουμε

Κοντός Γ. Γιατί άμα την πούμε θα την καταλάβεις;

 

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog