Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δριμεία κριτική Λογοθέτη σε Καραπανάγο: Πρέπει να αποκαλυφθούμε όλοι. (Video)

- Advertisement -

Δριμεία κριτική άσκησε ο κ. Λογοθέτης στον κ. Καραπανάγο.

“Για όσους έχουμε θητεύσει σε αυτά τα έδρανα και έχουμε μία ευθύνη,πρέπει ο κ. Καραπανάγος να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Ζερβό. Και ο ίδιος που επικαλείται τον πολιτικό πολιτισμό , ότι δεν πρέπει να θίγουμε με αυτό τον τρόπο, έτσι όπως τελείωσε τώρα, το έκανε ακριβώς και με μεγάλη ένταση απέναντι στον κ. Ζερβό.

Δε θέλω να τον προστατεύσω, δεν έχει ανάγκη την προστασία τη δική μου ο κ. Ζερβός αλλά θίγει εμένα κ. Πρόεδρε σα δημοτικό σύμβουλο σε αυτή την αίθουσα. Οταν κανείς προσφεύγει ως εκπαιδευτικός και απευθύνεται με αυτό τον τρόπο.

Και όταν αποδεικνύεται ότι η πληροφορία του κ. Ζερβού ήταν ακριβώς αυτή, λόγω κακής πληροφόρησης αν θέλετε από τον κ. Βασιλείου. Απευθυνθείτε λοιπόν στον κ. Βασιλείου αλλά αποκαταστείστε στον κ. Ζερβό. Είναι απαραίτητο, το έχουμε ανάγκη.

Εσείς το επικαλείστε. Εχετε κάνει σημαία τον πολιτικό πολιτισμό και πρώτος εσείς τον προσβάλλετε. Πείτε τώρα λοιπόν συγγνώμη στον κ.Ζερβό γιαυτά που είπατε

Πρέπει να αποκαλυφθούμε όλοι εδώ μέσα….

Και συνέχισε ο κ. Λογοθέτης.

Η παράταξή μου δεν κλήθηκε να συμμετάσχει και να στείλει μεηλ (στους εκπροσώπους του Κόμερ)  αλλά ούτε και η παράταξη του κ. Ζερβού. Μπορεί να ήθελα, ποτέ βέβαια δεν θα το έκανα αυτό.

Στείλανε λοιπόν ένα μέηλ, σε ποιον, στον Κόμερ που έλεγαν ποιος είναι αυτός, δεν είναι τίποτα.Δεν είναι κανείς. Δε ξέρω τι μπορείτε να συζητήσετε για να σώσετε την εταιρεία, αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να συζητήσετε ως εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου.

Σίγουρα δε μπορείτε να συζητήσετε ως εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής. Σίγουρα δε μπορείτε να συζητήσετε εκπροσωπώντας εμένα, τον κ. Μουζάκη , τον κ. Πέτρου και τον κ. Δέδε. Σας το απαγορεύω.

Καταλάβατε τι λέω; Αν καταλάβατε τι λέω. Τελεία και παύλα.

Και εύχομαι αυτή τη συγγνώμη να τη ζητήσει ο κ. Καραπανάγος, γιατί διαφορετικά ότι μας έλεγε περί πολιτικού πολιτισμού είναι…να μην πω τη λέξη…

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog