Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

L.T.O. :Το σεμινάριο “Housekeeping Management” έρχεται στο Λουτράκι!

- Advertisement -
Στο πλαίσιο της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης , ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας, και το ΙΝΣΕΤΕ, ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης σεμιναρίου “Housekeeping Management”, την Τετάρτη 4 Μαρτίου και Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

 

Αναλυτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας φέρνουν το ειδικευμένο σεμινάριο “Housekeeping Management” στο Λουτράκι.

Το Housekeeping Management Seminar αποτελεί πρωτοβουλία του  ΙΝΣΕΤΕ και πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να ενισχύσει τους επαγγελματίες του Housekeeping με γνώσεις και δεξιότητες, έτσι ώστε να συνεισφέρουν δυναμικότερα στην επιτυχία του ξενοδοχείου/ καταλύματος τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τεχνογνωσία σε θέματα ηγεσίας, στελέχωσης, διαχείρισης της ομάδας τους, οργάνωση τμήματος.

Στο Λουτράκι το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 4/3 και Πέμπτη 5/3 2020 και ώρα 10:00-18:00: στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

 

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕXOΝTΩΝ:

  • Ιδιοκτήτες ξενοδοχείων/ενοικιαζόμενων δωματίων
  • Executive housekeepers Housekeeping managers & assistants
  • Housekeeping supervisors

 

 

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελίδα: https://www.eventora.com/el/Events/Housekeeping-Management-Korinthos

 

Διοργάνωση                                                                                      Υποστήριξη

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

         ΙΝΣΕΤΕ

           L.T.O.

Ενωση Ξενοδόχων Κορινθίας                                                                               

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog