Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πρόταση υλοποίησης εκπαιδευτικού προγράμματος για την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια της μοτοσυκλέτας

- Advertisement -

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας ΄΄ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ΄΄ είναι ένας φορέας κατάρτισης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα, τα οποία αφορούν το οδικό περιβάλλον και τη θέση του μοτοσυκλετιστή σ’ αυτό. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας ΄΄ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ΄΄ έχει ως ιδρυτικό φορέα τη Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.)

Το Ινστιτούτο, με την ενεργή στήριξη της ΜΟΤ.Ο.Ε. αναπτύσσει σε όλη τη χώρα, μέσω πιστοποιημένων παρατηρητών εκπαίδευσης, δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης, μεταξύ άλλων, σε νέους, οι οποίοι πρόκειται να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον άδεια ικανότητας οδήγησης μοτοσυκλέτας.

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με Αρ. Πρωτοκόλλου Φ.2.1/ΕΧ/158195/Δ7, εγκρίθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας ΄΄ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ΄΄ της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο ΄΄Μοτοσυκλετώντας…Χαίρομαι΄΄, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές/τριες σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Γ’ Γυμνασίου καθώς και Α’, Β’ και Γ’ τάξεις Λυκείων.

Σαν ΄΄Εναλλακτική Κίνηση΄΄ εκπροσωπούμενη από τους κους Αλεξανδρή Ιωάννη και Κόντη Ιωάννη προτείνουμε τα παραπάνω εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δήμου μας να έρθουν σε επαφή με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας, στο email: info@motothesis- motoe.org ή με τον κύριο Θωμά Κακαδιάρη, με τον οποίο έχουμε έρθει σε επαφή, στο τηλέφωνο 694 475 9739 και να ζητήσουν την εκπόνηση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος στους μαθητές του Δήμου μας.

Εναλλακτική Κίνηση

Σύμβουλοι Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Κόντης Ιωάννης Αλεξανδρής Ιωάννης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog