Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζερβός: Zήτησε εξηγήσεις από Πρωτοπαππά και απάντησε σε Καραπανάγο (video)

- Advertisement -

Εξηγήσεις από την κ. Πρωτοπαππά ζήτησε ο κ. Ζερβός λέγοντάς της πως όταν εισηγήθηκε να πάρει ο Πρόεδρος τα πρακτικά και να πάει στον εισαγγελέα για τα καταθετήρια, καταψήφισε. Ρώτησε ποιος είναι ο συνυποψήφιός του που βρέθηκε καταθετήριο.

Η παράταξη Πρωτοπαππά διαμαρτυρήθηκε και δικαίως γιατί η κ. Πρωτοπαππά είπε στην αρχή “συνυποψήφιος του κ. Ζερβού” αλλά αμέσως διόρθωσε και είπε συγγενικό πρόσωπο συνυποψηφίου του.

Στη συνέχεια ο κ.Ζερβός είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, γίνονται συναντήσεις με το Βλάχο που η σύνθεση αυτής της συνάντησης αλλάζει συνεχώς σήμερα, οι τρεις αρχηγοί έχουν αυτονομηθεί και από την εισήγηση της κ. Πρωτοπαππά, δεν κάνανε κάτι μεμπτό, για τα συμφέροντα του δήμου το κάνανε, και ότι κάνουν το κάνουν για το καλό του τόπου.

Στον κ. Καραπανάγο απάντησε

Ποτέ σε αυτή την αίθουσα, ούτε στο δημόσιο λόγο μου δεν έχω μιλήσει για τον προσωπικό βίο αλλά ούτε και για τον επαγγελματικό. Και δεν το δέχομαι. Και εν πάσει περιπτώσει δεν περιμένω τον κ. Καραπανάγο να κρίνει την αξιοπρέπειά μου. Ο,τι έχω να πω το λέω δημόσια και ευθέως.

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mε τα χίλια δίκια του ο κ. Ζερβός να ζητάει τα πρακτικά για την λανθασμένη δήλωση της κ. Πρωτοπαππά περί καταθετηρίων σε συνυποψήφιό του. Γιατί όμως ο κ. Ζερβός με την ευκολία που ζήτησε εξηγήσεις (με απειλές περί εισαγγελέως) από την κ. Πρωτοπαππά, δεν έπραξε το ίδιο και με τα κεντρικά γραφεία του σύριζα που ανάρτησαν το όνομά του σε λίστα υποψηφίων δημάρχων που υποστηρίζουν ανά νομό, ενώ ο ίδιος μας δήλωνε ευθαρσώς πως κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος; Άρα είτε ο κ. Ζερβός είπε ψέμματα με σκοπό την εξαπάτηση των δημοτών και συνεπώς διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με αυτό το κόμμα, είτε έχει μένος με την κ. Πρωτοπαππά, αφού δεν έκανε τα ίδια με τον σύριζα, που τον…”συκοφάντησε” ως όργανό του. Στο τέλος-τέλος, η κ. Πρωτοπαππά ανακάλεσε, ενώ ο σύριζα ποτέ. Θα επιθυμούσα ως ένας απλός δημότης να μας διαφωτίσει, μιας που και ο ίδιος δήλωνε προεκλογικώς υπέρμαχος της αλήθειας, διαφάνειας και ενημέρωσης των πολιτών, εκτός κι αν ανακαλεί την δήλωσή του κατόπιν εκλογών. Ευχαριστώ..

      • Μια ερώτηση κατέθεσα στον κ. Ζερβό για διευκρίνιση ως απλός δημότης, που είμαι βέβαιος πως είναι και ερώτηση πολλών άλλων. Αν αυτό το θεωρείς φασισμό, τότε ή αγράμματος είσαι ή εμπαθής. Μάλλον και τα δύο. Λυπάμαι για σένα και τον πολιτικό σχηματισμό που υποστηρίζεις με τόση λύσσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog