Εξηγήσεις από την κ. Πρωτοπαππά ζήτησε ο κ. Ζερβός λέγοντάς της πως όταν εισηγήθηκε να πάρει ο Πρόεδρος τα πρακτικά και να πάει στον εισαγγελέα για τα καταθετήρια, καταψήφισε. Ρώτησε ποιος είναι ο συνυποψήφιός του που βρέθηκε καταθετήριο.

Η παράταξη Πρωτοπαππά διαμαρτυρήθηκε και δικαίως γιατί η κ. Πρωτοπαππά είπε στην αρχή “συνυποψήφιος του κ. Ζερβού” αλλά αμέσως διόρθωσε και είπε συγγενικό πρόσωπο συνυποψηφίου του.

Στη συνέχεια ο κ.Ζερβός είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, γίνονται συναντήσεις με το Βλάχο που η σύνθεση αυτής της συνάντησης αλλάζει συνεχώς σήμερα, οι τρεις αρχηγοί έχουν αυτονομηθεί και από την εισήγηση της κ. Πρωτοπαππά, δεν κάνανε κάτι μεμπτό, για τα συμφέροντα του δήμου το κάνανε, και ότι κάνουν το κάνουν για το καλό του τόπου.

Στον κ. Καραπανάγο απάντησε

Ποτέ σε αυτή την αίθουσα, ούτε στο δημόσιο λόγο μου δεν έχω μιλήσει για τον προσωπικό βίο αλλά ούτε και για τον επαγγελματικό. Και δεν το δέχομαι. Και εν πάσει περιπτώσει δεν περιμένω τον κ. Καραπανάγο να κρίνει την αξιοπρέπειά μου. Ο,τι έχω να πω το λέω δημόσια και ευθέως.