Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σήμερα: οι Droulias Brothers Live για μια αξέχαστη νύχτα MONO στο ICE CLUB στο Λουτράκι !

- Advertisement -

Σάββατο 15/2  οι Droulias Brothers Live για μια αξέχαστη νύχτα MONO στο ICE CLUB στο Λουτράκι !

Tα όμορφια αδέλφια από την Κρήτη που μαγεύουν το γυναικείο κοινό!

Όποιος δεν τους ήξερε μέσω της μουσικής τους, τούς έμαθε σίγουρα μέσα από το Survival Secret. Aν και τα δυο αδέλφια δεν είναι δίδυμα, μοιάζουν πάρα πολύ. Μπορεί να μην τους κέρδισε η πασαρέλα, καθώς τα καλλίγραμμα κορμιά τους και το ύψος τους θα ήταν ιδανικά για το μοντελινγκ (ο Κωνσταντίνος είναι 1.92 και ο Ηλίας 1.90), τους κέρδισε η αγάπη για την μουσική καθώς στο αίμα τους ρέει η κρητική μελωδία. 

droulias1_lifeis

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλιας, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα!

droulias_lifeis
Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας είναι η βασική φωνή αλλά και ο λυράρης του σχήματος “Droulias brothers” και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας μεγαλουργει με το νταούλι. Το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάνε στο αίμα τους, είχαν γίνει ανάρπαστοι το καλοκαίρι προκαλώντας χαμό! Eκτός από την μουσική, τα δυο αδέλφια σπουδάζουν, ο Ηλίας οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ο Κωνσταντίνος ενεργειακή τεχνολογία στο ΤΕΙ Πειραιά!

https://www.facebook.com/iceclubloutraki/videos/1063925933984419/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog