Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Koπή πίτας από τη Φιλαρμονική Λουτρακίου στο ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο

- Advertisement -

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, παρουσία πλήθος γονέων και κοινού,  η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο απολογισμός του μουσικού σώματος για το 2019 καθώς και οι επικείμενες εκδηλώσεις για το 2020, αρχής γενομένης από την παράσταση Cinecitta την Κυριακή 5η Απριλίου 2020.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου και ο Αρχιμουσικός κ. Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές Νομού Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη και κ. Γιώργος Ψυχογιός καθώς επίσης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Πετρίτσης και κ. Δημήτρης Τζεπετζής. Χαιρετισμό απεύθυνε μέσω μηνύματος ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας.

 

Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές από τα τμήματα υποδομής της Φιλαρμονικής, το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας, το νεοσύστατο κουαρτέτο SaxQuare και η μπαντίνα.

Το μέλλον προδιαγράφεται πραγματικά λαμπρό με τόσους νέους να συμμετέχουν στα τμήματα της!

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, η Φιλαρμονική αποτελεί αιχμή του δόρατος στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου με πανελλήνια καταξίωση αλλά και διεθνή πλέον ακτινοβολία. Υπό το βάρος αυτής της ευθύνης αλλά και για την παροχή μουσικής παιδείας υψηλού επιπέδου, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση των χώρων που στεγάζουν την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας αλλά και τη μεταφορά της στην κεντρική αίθουσα, καθώς η υπάρχουσα δεν επαρκούσε στο ελάχιστο για τη στέγαση της. Πρόκειται για παρεμβάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες

 

H Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου έκοψε την πίτα της (εικόνες)

 

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 753 θέλει και λίγο σοββατισμα δεν πας να το περάσεις ένα χέρι!!!Ρε τι προβλήματα που έχετε μερικοί 🤔😏

  2. Ρε κόλλημα ο δικός σου με την μπακα μου 😂😂😂Ρε εσύ Ερμή του Πραξιτέλους ποτέ ζυγιστικές κες τελευταία να μας πεις πόσα κιλά “μπιμπ” είσαι 😅😅😅😅Αν με θεωρείς εμένα χοντρό τι να πω 🤭😜Αν έχεις γίδια τίποτα οικόπεδα πουλά τα και να κάνεις κάνα ταξίδι κατά Σιγκαπούρη μεριά να δεις 5 πράγματα τις προκοπής 🖐️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog