Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παρουσίασε το βιβλίο του

- Advertisement -

Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στον Πολυχώρο “ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ”, στην Κόρινθο, το Βιβλιοπωλείο “ΚΙΒΩΤΟΣ”, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας “Η ΠΙΝΔΟΣ” και οι Εκδόσεις “ΨΥΧΟΓΙΟΣ” συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου “Πικρό γάλα”.

Στην εκδήλωση, την οποία προλόγισε η κ.Μαργαρίτα Φρονιμάδη – Ματάτση, αρχιτέκτων- ποιήτρια, συμμετείχε το Πολυφωνικό Σχήμα “Ισοκράτισσες”.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος μίλησε με συγκίνηση, κάποιες στιγμές μέχρι δακρύων, για την αληθινή ιστορία του Φώτη και του Διονύση, δύο παιδιών που έζησαν την εμπειρία των παιδοπόλεων, έγιναν σταυραδέλφια και στην πορεία χάθηκαν για να ξανασυναντηθούν πολλά χρόνια αργότερα, με βαθιά χαραγμένες μνήμες από εκείνη την περίοδο της ζωής τους.

Ο συγγραφέας μοιράστηκε με το κοινό την πορεία του βιβλίου, τις δυσκολίες και ταυτόχρονα το μεγαλείο της συγγραφής μιας αληθινής ιστορίας, η οποία μέσα από την ορφάνια, τον πόνο, τον αγώνα, τις αξίες, τα όνειρα, το πάθος και την αναζήτηση, τονίζει την δύναμη της αγάπης για τη ζωή, δίνοντας το μήνυμα ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν, όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog