Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θανάσης Μουζάκης: κ. Πρωτοπαππά,να πάμε στην Παναγία να ανάψουμε ένα κερί, να σώσουμε το Σπα

- Advertisement -

Τι γίνεται με τη μελέτη του Προαστιακού, ρώτησε για μια ακόμα φορά ο Θανάσης Μουζάκης το δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και θύμισε ότι είχαν συμφωνήσει να στείλουν ψήφισμα – αίτημα για να παραδοθεί στο δήμο η μελέτη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ένταξη του φυσικού αερίου στον ιστό της πόλης όπως έχουν κάνει και άλλοι δήμοι.

Ενα τρίτο θέμα που έθιξε ήταν η καύση απορριμάτων στο βιολογικό των Αγίων Θεοδώρων και ρώτησε αν έχει δοθεί εντολή να εναποθέτονται εκεί απορρίματα.

και συνέχισε με βολές εναντιον της κ. Μαρίας Πρωτοπαππά

“Να δώσω συγχαρητήρια στην αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης γιατι σε μια αποστροφή του λόγου της είπε ότι όσο διάστημα ήταν διευθύντρια του σχολείου στους Αγίους Θεοδώρους δεν είχε προβλήματα. Εστω και μετά από τόσα χρόνια επικροτεί μια αγαστή συνεργασία με τη δημοτική αρχή Λογοθέτη…Τότε είχαμε λύσει πολλά προβλήματα με την κ. Πρωτοπαππά…

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε ένα δελτίο τύπου, που όπως είχα πει το υπέγραψαν 2 1/2 παρατάξεις. Βέβαια το καινούριο έχει 11 υπογραφές. Σε μας δεν απευθύνθηκαν βέβαια να υπογράψουμε.Προφανώς δεν θέλανε να υπογράψουμε και μεις για να έχουμε ενημέρωση. Αλλά δεν πειράζει, ας στείλουν όσα δελτία τύπου θέλουν,ο καθένας κρίνεται και από τα λεγόμενα και από τα γραφόμενα.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε κάποια πράγματα που λέγονται σε αυτό το δελτίο τύπου και να μου τα εξηγήσουν. Και αναφέρομαι επειδή ένωσαν τις δυνάμεις τους (σσ Καραπανάγος, Πρωτοπαππά, Βασιλείου) και την  αγάπη τους για τον τόπο, εμείς δεν αγαπάμε τον τόπο….

Η πρόταση σωτηρίας του σπα, απορρίφθηκε είπαν από τους νέους συνοδοιπόρους του δημάρχου. Ποιοι είναι αυτοί. Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι παλιοί. Εσείς είστε οι παλιοί συνοδοιπόροι.Να μας πείτε ποιοι είναι οι καινούριοι.

Η πρόταση που κατέθεσε η κ. Πρωτοπαππά για τη σωτηρία του Σπα, είχε δύο θέματα. Να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός.Ναι να ματαιωθεί, να πάμε στην Παναγία τη Γιάτρισσα, να ανάψουμε και δύο κεράκια και να πούμε Παναγία μου, να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός.

Το δεύτερο να κάνουμε μια διαπαραταξιακή επιτροπή προκειμένου να εξευρευθεί λύση για τον πλειστηριασμό. Ναι αλλά αυτό θέλει νομικές λύσεις.Δεν ξέρω αν ενημερωθήκατε αλλά σήμερα ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός με ενέργειες του δήμου, ίσως ο κ. Δήμαρχος να μας ενημερώσει μετά. Η μήπως ματαιώθηκε επειδή το είπατε εσείς;

H μήπως την ώρα που εσείς λέγατε αυτά ο κ. Τζοάνος (νομικός της Τουριστικής) έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και ήδη είχε προβεί σε αυτές για τη ματαίωση του πλειστηριασμού που τελικά ευόδωσαν;

Τελικά σας ακύρωσε το δικαστήριο κύριοι. Και αν έχετε πρόταση για τη διάσωση του Σπα να την καταθέσετε. Οχι να πετάτε πυροτεχνήματα προσδοκώντας σταγόνες  δημοσιότητας.

Σας ακύρωσε επίσης ο εκπρόσωπος του Κόμερ όταν είπατε ότι του στείλατε μέηλ για ενημέρωση ,όταν σας απάντησε ότι η συνάντηση για ενημέρωση είχε ήδη κανονισθεί πριν στείλετε μέηλ. Τελικά να καταλάβουμε ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι…που δείχνει εξωθεσμικές πρακτικές, ένα μεηλ που αποδομήθηκε από τους παραλήπτες για τους αποστέλλοντες.

Αν εδω μέσα υπάρχουν τέτοιες πρακτικές και δεν πρυτανεύσει η λογική και στέλνουμε μεηλ, κάνουμε εξωθεσμικές συναντήσεις, πηγαίνουμε για καφέ στην παραλία, εχουμε και αυτά τώρα. Πρέπει να κάτσουμε να δούμε τι θα κάνουμε και όχι η μια παράταξη να κάνει κινήσεις αντιπερισπασμού εναντίον της άλλης. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε για το Σπα και το Καζίνο σα δημοτικό συμβούλιο πρέπει προς τα έξω να δείξουμε ότι είμαστε ένα….” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μουζάκης.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κυριε Μουζακη οσα κερια και να αναψετεΔεν σωνομαστε αν εχετε αξιοπρεπεια θαΠρεπει να παραιτηθειτε ολοι σαςΚαι οι μεν και δε ΛΥΠΑΙΜΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog