Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι : O απόλυτος προορισμός για τις απόκριες ! (εικόνες)

- Advertisement -

Ένας μοναδικός προορισμός στην είσοδο της Πελοποννήσου για ξέφρενο γλέντι τις Απόκριες !

Το Λουτράκι,είναι η έδρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και αποτελεί κοντινό προορισμό της Αθήνας. Ενδείκνυται για σύντομες αποδράσεις από τη μεγαλούπολη, αφού εκτός της κοντινής απόστασης προσφέρει στον επισκέπτη πολλά που μπορεί να απολαύσει.Για όσους και όσες θέλουν να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία  αυτές τις Απόκριες, το Λουτράκι είναι μια θαυμάσια επιλογή, καθώς χαρίζει  ημέρες ξεφαντώματος,  ημέρες κεφιού και χαράς με καρναβαλικές εκδηλώσεις, πάρτι και ποικίλα δρώμενα, κι όλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Είναι τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά, τα μεταλλικά νερά του και το καζίνο του, ενώ πάνω από την πόλη του Λουτρακίου δεσπόζουν καταπράσινα τα Γεράνεια Όρη.

Στα καταστήματα της παραλίας, η οποία ξεκινά από την διώρυγα της Κορίνθου και τελειώνει στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου (3,5 χιλιόμετρα),μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του Κορινθιακού Κόλπου που απλώνεται στα πόδια! Ο επισκέπτης μπορεί να δειπνήσει σε καταπληκτικά εστιατόρια που προσφέρουν ιδιαίτερες γαστρονομικές απολαύσεις , σε ταβέρνες με φρέσκα ψητά κρέατα αλλά και φρέσκα ψάρια,καφέ για all day διασκέδαση και μπαράκια για νυχτερινές εξορμήσεις.

Ξενοδοχεία, διαφόρων κατηγοριών, που μπορεί να επιλέξει ο επισκέπτης για τη διαμονή του. Πολλά από αυτά έχουν ανακαινισθεί πλήρως και έχουν θέα τη θάλασσα αλλά και το βουνό!

Η περίοδος των Αποκρεών, είναι μια περίοδος υψηλής τουριστικής κίνησης. Πραγματοποιούνται  πολυήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο, κυρίως όμως στο Λουτράκι, που αποτελεί  το κέντρο.

Φέτος πολλές μέρες εκδηλώσεων, δίνουν άλλη πνοή, με κορύφωμα τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Κυριακής, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με χιλιάδες καρναβαλιστές να ξεχύνονται στους δρόμους.Το καρναβάλι θα παρουσιάσει η Τζένη Μελιτά.

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Πλατεία του Λουτρακίου με τον Τόνι Σφήνο και η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει στο Λιμάνι του Λουτρακίου, με την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, μετά το πέρας της μεγάλης συναυλίας !

Ελάτε αυτές τις απόκριες στο Λουτράκι….και περάστε υπέροχα !!

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη πόλη του Λουτρακίου

 

 

 

Το Λουτράκι φορά τις μάσκες του και ξεφαντώνει με μοναδικά αποκριάτικα δρώμενα, συναυλίες και πάρτι, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, την καθιερωμένη μεγάλη παρέλαση Καρναβαλιστών, πληρωμάτων και αρμάτων και αμέσως(την Κυριακή 1 Μαρτίου), μετά ο Tonis Sfinos σε μία μοναδική LIVE εμφάνιση! Θα ακολουθήσει η καύση του βασιλιά καρνάβαλου στη θάλασσα

Εκδηλώσεις  στο Λουτράκι
Αν επισκεφθείτε το Λουτράκι, έχετε επιλογές ! Δείτε που θα μείνετε !
Εκδηλώσεις στους Αγίους Θεοδώρους
Επιμέλεια-σύνταξη-φωτο Χαρά Βαραβέρη
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog