Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πολλά συγχαρητήρια στο συμπολίτη μας Σπύρο Καραβούλη !

- Advertisement -

Aπό τις 17 έως τις 21 Ιουνίου 2020 θα διεξαχθούν στη χώρα μας οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, μια διοργάνωση του HOCSH.

Η μεγαλύτερη Διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων στην Αθήνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες !!

O Πρόεδρος του Ομίλου Sportcamp AE και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου κ. Σπύρος Καραβούλης, είναι ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού που θα διεξαχθούν φέτος στην Αθήνα !

Tον Ιούνιο του 2017 ανατέθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού στον Ελληνικό Οργανισμό, η διοργάνωση των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης της υποψηφιότητάς του έναντι άλλων υποψηφίων χωρών. Περισσότεροι από 7000 αθλητές και 3000 επισκέπτες αναμένονται στην Ελλάδα.

Η Ευρωπαϊκή (EFCS) και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) μέσα από το συγκεκριμένο γεγονός έχουν στόχο την ανάπτυξη και προώθηση αθλητικών δραστηριοτήτων στο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες διοργανώνονται σε δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης και συγκεντρώνουν αθλητές από 45 χώρες συγκεντρώνοντας πάνω από 7500 αθλητές που διαγωνίζονται σε περίπου 30 αθλήματα. Στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού λαμβάνουν μέρος αντιπροσωπείες από ολόκληρο τον κόσμο.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια φαντασμαγορική γιορτή του αθλητισμού, ένα παγκόσμιο αθλοτουριστικό γεγονός, τη μεγαλύτερη αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από εταιρίες και οργανισμούς το οποίο πλέον φιλοξενείται και στη χώρα μας.

Στο μεγάλο παγκόσμιο γεγονός λαμβάνουν χώρα 28 αθλήματα, τα οποία καλύπτουν τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και τις αθλητικές ικανότητες όλων των συμμετεχόντων σε 13 σύγχρονες εγκαταστάσεις εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ολυμπιακών προδιαγραφών, ενώ πραγματοποιούνται πέντε μοναδικές τελετές (δύο εντυπωσιακές τελετές και τρεις εορταστικές εκδηλώσεις). Το ΟΑΚΑ, το αθλητικό συγκρότημα που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, θα φιλοξενήσει τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού.

Οι συμμετέχοντες θα συναγωνιστούν για πρώτη φορά σε ένα από τα πληρέστερα αθλητικά κέντρα παγκοσμίως, μέρος της Ολυμπιακής κληρονομιάς της Ελλάδας! Επίσης, αθλήματα θα διεξαχθούν και σε άλλες εγκαταστάσεις.

Φυσικά, όλοι οι αθλητές θα συμμετάσχουν σε μια παρέλαση κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων, στην οποία συνδυάζονται το αρχαιοελληνικό πνεύμα και η παράδοση  με τον παλμό της σύγχρονης Ελλάδας. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα πλαισιώνεται από μοναδική μουσική, εμπνευσμένες χορογραφίες και εντυπωσιακές εκπλήξεις.

Σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στις 11 το πρωί θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο κ. Καραβούλη και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Δείτε την πρόσκληση

Ο κ. Καραβούλης παραχώρησε  Συνέντευξη στο Business News τον περασμένο Δεκέμβριο

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη  Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2020 ο Σπύρος Καραβούλης

 

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επέλεξε να παραχωρήσει την αιγίδα του στην διοργάνωση των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακής Άθλησης! Ο Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού χαιρετίζει τους Αγώνες!

Η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει τους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού παραχωρώντας την αιγίδα της στο παγκόσμιο γεγονός που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας! Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων την ευχαριστεί αναγνωρίζοντας την συμβολή της στο δρώμενο που έχει σκοπό να προβάλει τον αθλητισμό και την υγεία ενώ ταυτόχρονα ελπίζει να αναδείξει την Αττική ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό! Ο Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, χαιρετίζει τους Αγώνες!

 

Δείτε περισσότερα για τους παγκόσμιους αγώνες εργασιακού αθλητισμού 2020 στην Αθήνα

 

Επιμέλεια Χαρά Βαραβέρη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog