Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος Επισιτιστών Λουτρακίου: Kανονικά όλες οι εκδηλώσεις στα μαγαζιά

- Advertisement -

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Loutrakiblog.gr με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου, κ. Κόντη Γιάννη και σε  ερωτήσεις μας για τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα αλλά και στο δήμο Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. ο κ. Κόντης απάντησε:

LB: Κύριε Πρόεδρε όπως γνωρίζετε σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργού κ. Κικίλια ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Και στο δήμο μας φυσικά.Τα καταστήματα της πόλης έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις και enents για το τριήμερο. Ακυρώνονται όλα;

Γ.Κόντης: Oι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί από τα καταστήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά, όπως έχουν κανονισθεί εδώ και καιρό.Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν, να επισκεφθούν τα μαγαζιά της πόλης μας και να διασκεδάσουν.

LB:  Το Λουτράκι ανέκαθεν έχει το μέγιστο αριθμό επισκεπτών την περίοδο των Απόκρεων.Μήπως η ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων επιδράσει αρνητικά στην προσέλκυση τουριστών και επισκεπτών φέτος;

Γ.Κόντης: Ευελπιστούμε ότι οι ακυρώσεις στα ξενοδοχεία θα είναι ελάχιστες, διότι έχουν δοθεί προκαταβολές. Ισως ο αυθημερόν επισκέπτης να μην έρθει φέτος ή ο επισκέπτης της τελευταίας στιγμής που θα μας επέλεγε για την βόλτα του. Θέλω να τονίσω ότι η ζημιά που παθαίνουν τα καταστήματα είναι μεγάλη.Οι καταστηματάρχες έχουν κάνει τα ψώνια τους, έχουν κλείσει συγκροτήματα, Djs κλπ. Ολα αυτά έχουν μεγάλο κόστος

Γιαυτό θα πρέπει να υπάρξουν μέτρα από την Κυβέρνηση οικονομικής ελάφρυνσης των επιχειρηματιών, είτε με αναστολή καταβολών ΦΠΑ και ΕΦΚΑ.  Η ματαίωση των εκδηλώσεων είναι πραγματικά μεγάλη ζημιά για όλους μας.Μιλάμε για ζημία δεκάδων χιλιάδων ευρώ και αποτελεί απαίτησή μας να παρθούν μέτρα.

Καλώ όλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις των καταστημάτων σε όλο το δήμο, να περάσουμε όμορφες Απόκριες.

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν ξεκίνησε ακόμη η παρασκευή της φαρμακευτικης καναβης στην Κορινθία, αλλά μάλλον εσύ άρχισες να την ακούς. Εκτός κι αν τόσο μακρυά μπορεί να πάει το νιονιό σου. Ο ιός ρε κακομοιρε φουκαριαρη εξαπλωνεται. Δεν έπεται πως μόλις τελειώσει η γιορτουλα σε αυτο που έχεις και λες μαγαζί σου ο ιός θα μείνει μέσα εκεί. Αυτό το έχεις σκεφτεί καθόλου? Για πες μας ρε σε ποιο μάγαζο είσαι για να έρθουμε να γιορτάσουμε τις απόκριες και να σε χαρτζιλικωσουμε.

  1. Αν η πράξη νομοθετικού περιεχομένου με τα έκτακτα μέτρα περιλαμβάνει και τα events των μαγαζιών για το τριήμερο τότε πρέπει όλοι να σεβαστούμε την απόφαση αυτή για το καλό όλων των ανθρώπων της πόλης μας και μη.

  2. ΑΣΧΈΤΩΣ ΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΆΕΙ Η ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΆ, Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΆ ΠΑΡΆΣΙΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΕΡΝΑ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΑΠΌ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΜΆΣ ΑΝ ΈΚΛΕΙΣΑΝ Η ΔΕΝ ΈΚΛΕΙΣΑΝ ΜΠΆΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ.

  3. Με αυτο το σκεφτικο ,μην πας στον “ΓΑΛΑΞΙΑ” η αλλο super-market . Αν πηγαινες σημερα ,οχι κορονοιο,αλλα βλενορια συφιλλη και φυματιωση θα κολλαγες. Μην βγεις απο το σπιτι ,ουτε για τσιγαρα στο περιπτερο.Για καφε στην παραλια ουτε να το σκεφτεις αφου σουλατσαρει κοσμος στα 5 μετρα. Δεν ξερω αν και στο σπιτι σου εισαι ασφαλης,αφου ολο και καποιος επισκεπτης θα`ρθει μη ξεροντας τι κουβαλαει απανω του. Κλεισου στην τουλαετα και κανε αυτο που ξερεις να κανεις καλα……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog