Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Κόρινθο η πρώτη εγκατάσταση φαρμακευτικής κάνναβης

- Advertisement -

Ανήκει στην ισραηλινή Tikun Olam – Παρών στα εγκαίνια ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης
Η πρώτη εγκατάσταση φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα είναι γεγονός. Τα εγκαίνια της μονάδας, που ετοίμασε η ισραηλινή Tikun Olam περίπου 12 μήνες από τότε που έλαβε την άδεια, πραγματοποιήθηκαν  στην Κόρινθο παρουσία του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνι Γεωργιάδη, του υφυπουργού του, κ. Νίκου Παπαθανάση, του ΓΓ Βιομηχανίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, καθώς και του Προέδρου της ισραηλινής εταιρείας κ. Ααρον Λούτζκι.

Η ελληνική θυγατρική, “ΤΙΚΟΥΝ ΟΛΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.”, αξιοποιεί έκταση περίπου 40,2 στρεμμάτων στα Εξαμίλια, με σκοπό την παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης. Κάτι που θα ξεκινήσει να κάνει κατόπιν απόκτησης από τον Ε.Ο.Φ. άδειας δυνατότητας παραγωγής και αντίστοιχης άδειας έγκρισης κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Με βάση την αίτηση που είχε καταθέσει στο υπουργείο Ανάπτυξης η εταιρεία προκειμένου να αδειοδοτηθεί, το ύψος της επένδυσης στη μονάδα της Κορίνθου θα έφθανε τα 9 εκατ. ευρώ και θα δημιουργήσει 38 θέσεις εργασίας.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εαν δεν χλευαζε ο αδωνις που τωρα καμαρωνει σαν παγωνι οταν ο συριζα ειχε ανακοινωσει την επενδυση αποκαλωντας τους συριζαιους μαστουρες γελωντας θα ηταν ανεκτη τελος παντων η φωτογραφια.αχ ρε αδωνι και νεα δημοκρατια πως καταντησες απο τις μπουλντοζες στο ελληνικο στις καναβουριες και απο οτι φαινεται ο κατηφορος θα εχει και αλλα

  2. Ο συριζα ειχε ανακοινωσει επενδυση σε καθε μορφη ναρκωτικων ουσιων ζητωντας την αποποινικοποιηση των παντων. Μεσα σε αυτους και ο υποτιθεται συμβουλος στρατηγικου σχεδιασμου του πρωθυπουργου, και λυσσασμενος λατρης της Μενεγακη, ακομη και ωρα εργασιας. Μηπως λυπηθηκε ο συριζα που δεν ανελαβε την επενδυση ο Παπαδημουλης, ενας τρομακτικα ευκαταστατος πολιτικος, οπως δειχνει το ποθεν εσχες του κακομοιρη του προλεταριου της φασιστερας με το μουστακι?

  3. Για να ξερετε λοιπον πρωτος αυτο το ειχε πει ο Σαμμαρας να κανει free legalize οι φαρμακευτικη κανανβη κανει παρα πολλη καλο σε διαφορες ασθενειες αλλα τοσ αξερετε τοσ αλετε η ΗΜΙΜΑΘΙΑ ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ της ΑΜΑΘΙΑΣ

  4. Ακριβως αγαπητε 09.57.Οι ανθρωποι δεν γνωρίζουν ουτε τις διδικασίες παραγωγης και διαθεσης των φαρμακευτικών προϊόντων ουτε τις επιστημονικές διαπιστώσεις και σχολιάζουν σαν πρόκειται για τις κλασσικές ” φυτείες” που ανακαλύπτει η αστυνομία!!’Ελεος!!!!!!!!!!!

  5. Να και οι νοστιμιές, Σαμαρικός δηλαδή ο Καρανίκας. Παίχτε με την μπαλαλάϊκα ένα οκτωβριανό να χορέψει ο σταλινοτσολιάς μας. Καλή και υγιή Σαρακοστή σύντροφε 9:57. Κράτα γερά, αντέχεις !!!

    • Τέτοια φουμαρει και ο Τρακης 😆😆😆🌿🌿κάνας μπασκετικός βαζελος υπάρχει να τον πλακώσω στο τρίποντο 😄🏀🏀

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog