Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο Καραπαπάς έφτασε στη μικρή περιοχή για να διαμαρτυρηθεί! (pics)

- Advertisement -

Τα όρια της γελοιότητας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν σταματά να μας εκπλήσσει, καθώς ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ, Κώστας Καραπαπάς έφτασε στη μικρή περιοχή για να… διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή!
Κι όμως, δεν είναι… τρολ: όπως διαβάσατε ήδη στο SDNA ο Ζοσέ Σα είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με το διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον Μουνιέ που χτύπησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

 

Ο Κώστας Καραπαπάς λοιπόν, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, έκανε… ντου στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας μέχρι τη μικρή περιοχή και φωνάζοντας στον ρέφερι να δείξει κόκκινη κάρτα!

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

 

.sdna.gr/
- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΞΙΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΝΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ…

  2. Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΝΓΚΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ. ΜΕΙΟΝ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝ 12 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!!

  3. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΝΓΚΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ… ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ “Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗ…..”

  4. ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ… ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΜΟΝΑΔΙΚΑ” ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  5. Αφου επικρατει πληρης ατιμωρησια και ασυδοσια γιατι να μην μπουκαρει ο καθε καραπαπας στους αγωνιστικους χωρους. Ολα γινονται εκ του ασφαλους…

  6. Δεν περασαν λιγες μονο ωρες απο την επικρατηση του ΠΑΟΚ επι του ολυμπιακου για το κυπελλο και αμεσως ανακοινωθηκε η ποινη αφαιρεσεως 7 βαθμων απο τον δικεφαλο!!! Τυχαιο? Κατα τα αλλα ο μεσιε μαρινακης… δεν εχει καμια απολυτως αναμιξη… Απλα στον δημοσιο βιο αυτης της χωρας που μερικοι μερικοι τον θεωρουν δικη τους υποθεση ουτε τα προσχηματα δεν κρατουν…

  7. Φυσικά ο Καραπαπάς δεν έπρεπε να κάνει ότι έκανε. Αλλά αντί να λέτε περί Μαριάκη, Μητσοτάκη, Δραγασάκη, Πολάκη, πείτε μας για τον πολυμετοχικό επιχειρηματία Σαββίδη, γιατί δεν διαβάσαμε ούτε μία λέξη σας περί αυτού πλην αποπροσανατολιστικών ύβρεων. Η κυβέρνηση μεγάλη χάρη σας έκανε που άλλαξε το νομοσχέδιο, διότι ο νόμος κανονικά μιλάει για υποβιβασμό. Άρα να κάνετε τεμενάδες στον Μητσοτάκη που σας αφαίρεσε μόνο 7 και εξακολουθείτε να είσαστε δεύτεροι από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και όχι δεύτεροι πίσω από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, όπως θα έπρεπε. Κάτσε, να σας περιλάβει τώρα και ο πολύς ο Ουαλλός, να μην μείνετε σε χλωρό κλαρί. Τώρα, διαβάζει και “φορτώνει”. Ούτε ο μπάρμπας του ο Παύλος ο όμορφος με τις πυκροδάφνες δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει. Αντρέα, λάβε τον λόγο!!

  8. Φίλε Τάκη και φίλε Πέτρο κέντρο επίπλου έχει προσφορές καναπέδες για να αλλάξουν τους παλιούς 😆Σας κάνουμε την χάρη να κάνουμε και πλέι οφ φέτος για να σας κερδίζουμε 3-4φορες και εκεί. Εμείς έχουμε μια δουλειά στην Ευρώπη φέτος. Αδερφέ Πέτρο για πια επικράτηση του ΠΑΟΚ εννοείς??δυομησι ευκαιρίες έκανε η μπαρτσελονα του βορρά. Το είδες το ματς χτες το βράδυ. Το σκατο στην καλτσα έφτασε στους παοκους 2 μπαλάκια σε 5 λεπτά. Θα έληγε το ματς αν δεν είχαν βάλει τα 2 γκολ ο ΠΑΟΚ. Περαστικά σας δευτεροτριτοι και βλέπετε μπαλίτσα από την ομάδα του Βαγκελα, 🔴⚪🏆🏆+🏆Αντε γειά με τον Αντρέα μιλάτε 😆😆

  9. Τι να τους αναλαβω αδερφέ. Αυτά που λέω εγώ χρόνια τώρα ότι μόνο συκοφαντούν και προσπαθούν να τα βάζουν με αυτούς που τουλάχιστον επενδύουν για το καλό της ομάδας τους. Εγώ θα σταθώ σε κάτι άλλο. Λέμε δεν έρχονται παίχτες αξίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωραία.! Τι να κάνει ο κάθε μεγάλος παίχτης έστω και σε μεγάλη ηλικία να έρθει στην Ελλάδα? Να έχει ένα Γιαννουλη που δεν ξέρει τη έχει η μπάλα μέσα αέρα η πούπουλα να του δώσει το πόδι στο χέρι!! Όποιος ξέρει λίγο μπάλα βλέπει ποιος πεζει ποδόσφαιρο και ποιος τις κουμπαρες. Έβλεπα το ματς χτες και λέω Ελλάδα δεν σωζεσε με τίποτα.

  10. ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΈΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΌΠΩΣ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ ΑΚΟΜΗ, ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΟΥΓΓΑ, ΤΟΥΜΠΕΚΙΝ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ..

  11. ΑΓΑΠΗΤΕ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΆΛΛΑ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΠΙΆΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΈΝΕΤΟ. ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ.

  12. Ρε Πέτρο καλέ μου ανθρωπε. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός το θέλετε δεν το θέλετε είχε και έχει την καλύτερη ομάδα. Σε παίχτες προπονητή σύνολο κκλπ. Και δεν το λέω εγώ το βλέπετε στο γήπεδο και στα αποτελέσματα. Τι μου λες για τονΚαραπατα και τον Μαρινακη? Ρε ο Ρώσος έβγαλε μπιστολι πέρσι. Ο Μελισανιδης προπερση έκανε μαγκιές. Ποιο πρωτάθλημα στο πιάτο και την πιατέλα μου λες? Και χωρίς την τιμωρία της πλάκας πως θα κτυπήσει αυτό το τσίρκο τον Θρύλο. Είχε την ρέντα πέρσι κάναμε και εμείς τα στραβά μάτια να πάρει μια κούπα μετά από 35 χρόνια αλλά να μην μας ανέβει και στο κρεβάτι. Ο Θρύλος είναι έτη φωτός μπροστά από όλους σας. Κσθηστε εκεί να τα βάζετε με τους προέδρους και τους γενικούς αρχηγούς και θα ξαναδείτε πρωτάθλημα τον άλλο αιώνα.

  13. Πάμε και στον Τάκη τώρα με τα στημένα του. Γιατί βρε αδερφέ να στήσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Βέροια. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός με την ομάδα που έχει να κερδίζει ομδες της δυναμικής της Βέροιας. Έγιναν δικές έγιναν ανακρίσεις ο ένας έλεγε δεν ξέρω ο άλλος είχα ακούσει και παπσριες μαριτσα μου.!!αυτα τα λένε όλοι οι άλλοι γιατί δεν μπορούν να γίνουν σαν τον Θρύλο. Βρε αδερφέ εσύ που δεν ξέρω ούτε τι ομάδα είσαι δεν θα ήθελες το Μαρινακη πρόεδρο στην ομάδα σου????? Με τον Αλαφούζο τον Τίγρη και τον Ιβάν που θα φύγει νύχτα από εδώ περιμένεις προκοπή. Ζηλεια είναι αυτό κακια είναι αυτό. Όλα αυτά γίνονται μην μας τιμωρησουν από την Ευρώπη και δεν κονομαει ο πρόεδρος. Τόσο σας κόβει. Όλοι στην Ευρώπη έπρεπε να θέλετε τον Θρύλο για να βγητε και εσείς κάποτε. Να σκέφτεστε τι λέτε αδερφέ άλλο πλάκα άλλο η αλήθεια

  14. μπουκαρε ο Καραπαπας στο γηπεδο για να διαμαρτυρηθει κ να δει τι εγινε μετα το δολοφονικο τακλιν στην καρωτιδα του Ζοσε Σα.κ ειναι καταδικαστεο αυτο…ναι…οταν μπουκαριζε ο Ιβαν με το πιστολι ηταν ολα οκευ ομως.το μαρκαρισμα ηταν τυχαιο ε? δεν ηξεραν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος αναπληρωματικος πορτιερο, πλην του 17 χρονου πιτσιρικα που επαιξε στο ματσακι κυπελλου προχθες?αφαιρεση βαθμων? ναι…. με μια τροπολογια του μητσοτακη, που εκαναν τον υποβιβασμο τιμωρια? μαλιστα….ολα καλα… 7 βαθμους πλατη στην κανονικη διαρκεια κ αλλους τοσους στα πλευ οφ…. αντε κ του χρονου πουθεναδες!

  15. Εδώ έγινε σεισμός στα καλά νησιά (Αλκυονίδες) και ασχολείστε με το τον-Νταμάζο-Καραπατά- Μελισανίδη Ιβάν–Μαρινάκι κ.α…..!?Και οι άλλοι ασχολούνται με το καθαρισμό των βολβών και σκόρδων…!!Καλά πάει ο καραγκιόζης -σκορδαλιά..?

  16. Με τις λαλακιες που λέτε όχι σεισμός θα γίνει θα πέσει το βουνό να μας πλακώσει. Ο νταμαζος και ο Ολυμπιακός με τον Πρόεδρο και το κσραπατα θα σας γίνει Εφιάλτης.. Ξυδακι καναπέ και θα βλέπετε τον Θρύλο να μεγαλουργη. Εσείς να ασχοληστε ποτέ πήγε για χεσιμο ο Μαρινακης αν ο Καταπατας έφτασε στην σέντρα η το τέρμα και τι λέει ο νταμαζος και θα προκοψετε. Αξία σας δίνω που κάθομαι και ασχολουμε με τον κάθε νούμερο εδώ μέσα που δεν μπορεί να βάλει ούτε το όνομα του και μου κάνετε κριτική και αναφορές. Για λύπηση είστε δυστυχώς 😎

  17. Σωστός ο 15.14 φίλος!! Η Πατρίδα δέχεται δύο ασύμμετρες απειλές, εσωτερικά από κοροναϊό και εξωτερικά από Έβρο, και εσείς άλλη δουλειά δεν έχετε από το να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο. Χορεύετε στον ρυθμό που βαράει το νταούλι ο Ουαλός. Ξυπνείστε ρεεεεεε! Εύχομαι ο φίλος 15.14 να σας ανοίξει λίγο τα μυαλά να καταλάβετε το καραγκιοζιλίκι σας. Το άλλο βέβαια για τους βολβούς δεν το κατάλαβα αλλά κάτι θα κάνετε για να το λέει.

  18. Τι τραβάω ο γάβρος μέχρι και νταούλι θα παίξω για το Θρύλο 🥁🥁Το μπλοκ κακώς για μένα έβαλε αυτό το άρθρο γιατί ξέρει ότι υπάρχουν αντιολιμπιοακοι και θα γινόταν παιχνίδι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα σε αυτό και λόγο ότι ήμουν σε καλό φεγγάρι που λένε με διπλό σε Τούμπα Αγγλία Μπάσκετ το βαζελο και λοιπά άφησα τον Τάκη με τον Πέτρο να λένε τα δικά τους. Αποφάσισα να μπουκαρω όταν μου ζητήθηκε από άλλο σχολιαστή να πάρω το λόγο. Αν δείτε από το πρώτο σχόλιο θα δείτε ότι έτσι είναι το πράγμα. Εγώ ούτε δικηγόρος είμαι ούτε υπετασπιζομαι τον πρόεδρο και τον Καραπατα. Τον ολυμπιακό μόνο με πόλεμο τον σταματάς από αντιολυμπιακους. Όταν ανοίξετε τα μάτια σας κσι δείτε την πραγματικότητα θα αλλάξει η γνώμη σας για τον Θρύλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog