Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Πέταξαν χαρταετό στο Λουτράκι (Εικόνες)

- Advertisement -

Με πολύ καλή παρέα πέρασε την Καθαρά Δευτέρα το ζεύγος Μπόμπα-Τανιμανίδη, κάνοντας ένα ευχάριστο ταξίδι στην λίμνη της Βουλιαγμένης στο Λουτράκι.

 

Με φόντο το καταπράσινο τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά πέταξαν χαρταετό μαζί με πολλούς καλούς φίλους μεταξύ των οποίων ήταν και Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

 

Ως επισφράγιση της εκδρομής πήραν αναμνηστικές φωτογραφίες και μία από αυτές ανέβασε και στον λογαριασμό της στο Instagram η όμορφη Χριστίνα., πληροφορώντας μας ότι το πέταγμα του χαρταετού έγινε μετά μεγάλης δυσκολίας, όπως και η παρακάτω λήψη.

 

Όλοι μαζί πέρασαν μια ξέγνοιαστη μέρα και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό, ενώ πέταξαν τους χαρταετούς τους στην πανέμορφη Λίμνη Βουλιαγμένης του Λουτρακίου! Στη συνέχεια μαζί με την πολυπληθή παρέα τους, έκατσαν σε γνωστή ψαροταβέρνα δίπλα στην Λίμνη και έφαγαν σαρακοστιανά πιάτα. Ανάμεσα τους ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος και η Τάνια Μπρεάζου από το YFSF.

 

“Τον αετό δεν καταφέραμε να τον σηκώσουμε με μεγάλη επιτυχία, αλλά με πολύ προσπάθεια καταφέραμε και βγάλαμε μια γκρουπ φωτό … σοβαρή δεν τη λες, αλλά κάτι κάναμε! Από εμάς καλή Σαρακοστή”, έγραψε στη λεζάντα.

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν κατσανε στην ταβερνα να φανε γιατι ειχ εκοσμο και πιστευαν οτι επειδη ειναι διασημοι ο μαγαζατορας θα τους βρει τραπεζι ευτυχως ομως ο μαγαζατορας δεν μασησε και εξυπηρετουσ ετον απλο κοσμο ματαια αυτοι κοιοτυσαν για τραπεζι τη νομιζαν οτι θα τους κανουμε και τεμεναδες οι ψωναρες ΜΠΡΑΒΟ στους ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕ΅και στον ιδιοκτητη του μαγαζιου που δεν μασησε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog