Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Γυαλί” τα έκαναν και πάλι οι Εθελοντές εν δράσει στο Λουτράκι (εικόνες)

- Advertisement -

Εχουμε γράψει πολλές φορές για αυτά τα παιδιά που κάθε φορά μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που προσφέρουν και την ανιδιοτελή αγάπη τους για τον τόπο !

Για το λόγο αυτό πολλοί επιχειρηματίες στέκονται αρωγοί στο πλευρό τους, προσφέροντάς τους, ρουχισμό, νερά, καφέδες, υλικά, εργαλεία κλπ για να διευκολύνουν το σπουδαίο έργο τους !

Για μια ακόμη φορά πήραν σκούπες και φαράσια, χλοοκοπτικά και καθάρισαν το Πάρκο Δεξαμενής στο Λουτράκι !

Μπράβο σας για μια ακόμη φορά και σας ευχαριστούμε απο καρδιάς! (Καλό είναι εμείς οι υπόλοιποι να προσέχουμε λίγο που πετάμε τα σκουπιδάκια μας.)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά θα κάνουν μερικοί που δεν κάνουν τίποτα άλλο όλη μέρα από το να σχολιάζουν εδώ στο μπλοκ να πάνε να βοηθούν τον Τάκη και την παρέα του.😎Μου κάθεστε εδώ και τα βάζετε με τον Μαρινακη τον Καταπατα τον Δήμαρχο τον Λογοθέτη και όλους τους αλλου. Τα βάζετε και με εμένα γιατί σχολιάζω γιατί σεν ξέρω αγγλικά γαλλικά ελληνικά. Για καφέ δεν θα πάτε στο DaAlma και στο Corrale και να πάτε να βοηθήσετε τα παιδιά. Έτσι και αλλιώς λίγο πολλή εμείς βρωμιζουμε όλα αυτά που καθαρίζουν οι εθελοντές.. Καλή συνέχεια στα παιδιά και όσοι μπορούν να βοηθήσουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog