Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενα από τα κρούσματα του κορωνοϊού ο Βαγγέλης Μαρινάκης

- Advertisement -

Την ανακοίνωση ότι είναι ένα από τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οπως γνωστοποίησε μέσω των social media «αισθάνεται καλά καθώς λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχεί στις οδηγίες των γιατρών».

Ακολουθεί η ανάρτησή του.

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είδατε βρε αλλοθρησκοι με την γκρίνια σας την κακία σας τις κατάρες σας θα μου τον πεθάνετε τον Βαγγέλη 😎πάντως να πούμε εδώ αφού δεν φοβήθηκε ο κορονοιος τον πρόεδρο δεν την γλυτώνει κάνεις 😄😄τώρα θα αρχίσουν τα δύσκολα για όσους έχει έρθει σε επαφή Ο πρόεδρος τον τελευταίο καιρό. Σε όσους έπιασε η έβαλε χέρι ο πρόεδρος να κοιταχτουν. Πρώτα ο Αλαφούζος μετά οΣαβιδης και ιός μετά η Αρσεναλ και τέλος η Ξάνθη. 😜😜Περαστικά στον πρόεδρο

  2. ΥΓ αυτός ο Καραγκιόζης ο Μάκης Τριανταφυλοπουλος πόσα κιλά λαλακας είναι? Δεν ξέρω πόσοι το έχετε δει στο διαδίκτυο, αλλά για όσους δεν το γνωρίζουν να σας ενημερώσει όπως πάντα από την Ουαλία ο Αντρέας. Λοιπόν η μουσατη αδερφαρα ο Μάκης έγραψε στην σελίδα του (θύμα του κορωνοιου ο Βαγγέλης Μαρινακης, περαστικά προεδραρα. Μόλις μάθει ο ιός που μπήκε θα φύγει τρέχοντας) αυτό λοιπόν έγραψε ο ζούγκλας κυρίες και κύριοι! Αεκζης ο Μάκης έχει φάει τέτοιο κοκο από τον Θρύλο τόσα χρόνια και έχει αποθημενα!! Μην φοβάστε ρε Μάκη οι μαλακές δεν κολλάνε κορονοιο.!! Σόρυ για το ύφος από το μπλοκ και σχολιαστές αλλά αυτά δεν τα λέμε ούτε για τους εχθρούς μας αλλά ο μέγας ζούγκλας είναι εξαίρεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog