Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν.Ο.Κ. :ΚΛΕΙΣΤΟ επ’ αόριστον το κολυμβητήριο λόγω πετρελαίου

- Advertisement -
Σας ενημερώνουμε πως, αν κ έγινε χτες η απαραίτητη απολύμανση του κολυμβητηρίου, η Δημοτική Αρχή δεν έβαλε πετρέλαιο και έτσι η πισίνα μας θα παραμείνει κλειστή επ’ αόριστον για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.
Δεκάδες αθλητές και συμπολίτες μας όλων των ηλικιών θα μείνουν εκτός προπονήσεων, ανάμεσα στους οποίους και ο Διαμαντίδης Θάνος ο οποίος καλείται σε λίγες μέρες να εκπροσωπήσει την χώρα μας σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική ομάδα!!!!!
Ελπίζουμε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα για να μην πάνε χαμένοι οι κόποι των αθλητών, των προπονητών, των γονιών και της διοίκησης του Ομίλου.
Τέλος σας ενημερώνουμε πως βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τον Δήμο Λουτρακίου και τις τοπικές ομάδες, μήπως μπορέσουν να μας εξασφαλίσουν κάποιες διαδρομές στο κολυμβητήριο του Λουτρακίου, έτσι ώστε να μπορέσει να προπονηθεί τουλάχιστον η αγωνιστική ομάδα, διότι βρισκόμαστε στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου και πρέπει οπωσδήποτε να προπονηθούν οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο μας στους αγώνες που ακολουθούν.
Οι προπονήσεις από σήμερα θα συνεχιστούν μόνο για την προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα τις ίδιες ώρες στο κλειστό γυμναστήριο.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog