Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πεζοπορική διαδρομή με τον Ορειβατικό Σύλλογο Λουτρακίου

- Advertisement -

Πεζοπορική διαδρομή ΒΑ του Λουτρακίου
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου οργανώνει για την Κυριακή 15 Μαρτίου μία πεζοπορική διαδρομή ΒΑ του Λουτρακίου και κατά μήκος στης πλαγιάς του βουνού.
Η διαδρομή δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, δεν έχει υψομετρικές διαφορές, είναι βατή και προσιτή σε άτομα κάθε ηλικίας με σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Επιλέχθηκε και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να περπατήσουν στο βουνό και στο δάσος και να γνωρίσουν το άθλημα της πεζοπορίας, αλλά και σε εξοικειωμένα με την ορειβασία άτομα αφού προσφέρει μια ευχάριστη πεζοπορία.
Η αρχή της διαδρομής θα γίνει από τον περιφερειακό δρόμο και για τα παιδιά (και όσοι θέλουν) από το εκκλησάκι της Αγ. Κυριακής, λίγο έξω από το Λουτράκι.
Σημειώνουμε και πάλι ότι κάθε δραστηριότητα εκτός δρόμου απαιτεί το κατάλληλο παπούτσι που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ορειβατικό μποτάκι. Αν και το ορειβατικό μποτάκι είναι αναντικατάστατο αντ’ αυτού μπορούμε να φορέσουμε ένα απλό μποτάκι με τρακτερωτή σόλα ή ένα αθλητικό με χοντρή σόλα. Το αθλητικό παπούτσι με την ψιλή και λεία σόλα εγκυμονεί μόνο κινδύνους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6932981010

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog