Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορωνοϊός: Kανένα μέτρο για την Αστυνομία…

- Advertisement -

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας κλείνουν καφετέριες, μπαρ, καζίνο, δήμοι αναστέλλουν την λειτουργία τους για τους πολίτες με φυσική παρουσία, αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΕΠ κ.λ.π.

Οι αστυνομικοί καλούνται να κάνουν ελέγχους για να εξακριβώσουν αν τηρείται η νομιμότητα, αν τα καταστήματα έχουν κλείσει, καλούνται να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα, καλούνται να κάνουν περιπολίες, καλούνται να πηγαίνουν στα αυτόφωρα,στα ατυχήματα, στις διενέξεις των γειτόνων,να επιβλέπουν αν τηρείται ο Κ.Ο.Κ. από τους οδηγούς, καλούνται να εξυπηρετούν τους πολίτες για διάφορα έγγραφα που τυχόν χρειάζονται εφόσον οι υπόλοιπες υπηρεσίες έχουν κλείσει, καλούνται να κάνουν πολλά, ας μην μακρηγορούμε.

Υπάρχει μέριμνα από το υπουργείο για τους αστυνομικούς; Eχουν εξοπλιστεί τα αστυνομικά τμήματα με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά;; Τα περισσότερα αστυνομικά τμήματα, κυρίως στην Κορινθία είναι δυστυχώς υποστελεχωμένα ήδη σε ανθρώπινο δυναμικό….Πώς θα μπορέσουν αυτοί οι λίγοι άνθρωποι να καλύψουν όλα αυτά τα κενά που έχουν δημιουργηθεί και τις ανάγκες της κοινωνίας;

Υπάρχει συγκεκριμένη οδηγία για τις τράπεζες και τα νοσοκομεία ( τα οποία αναστέλλουν επίσης τη λειτουργία των εξωτερικών τακτικών ιατρείων και των τακτικών χειρουργείων), αλλά για την Αστυνομία τίποτα ακόμα..

Oι αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι, καλούνται να δώσουν τη δική τους “μάχη” ενάντια στον κορωνοϊό που απειλεί τον πλανήτη.Οι αστυνομικοί καλούνται να καλύψουν τις ανάγκες σχεδόν όλων των υπηρεσιών που έχουν αναστείλλει τη λειτουργία τους.

Οι αστυνομικοί έχουν οικογένειες και πρέπει το κράτος να τους ενισχύσει και να τους προστατεύσει με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Δεν αποτελούν βεβαίως β’ κατηγορία εργαζομένων.

Καλούνται όπως πάντα να βγάλουν ¨το φίδι από την τρύπα” και επειδή είναι άνθρωποι και ανησυχούν όπως όλοι μας , ας τους βοηθήσουμε , με το να μην πηγαίνουμε στα αστυνομικά τμήματα χωρίς σοβαρότατο λόγο ! (τουλάχιστον)

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog