Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ …ξανάρθε στο Λουτράκι !

- Advertisement -

12 χρόνια λειτουργούσε η επιχείρηση ΓΕΡΜΑΝΟΣ στους Αγίους Θεοδώρους. Ο υπεύθυνος κ. Λαζάρου Δημήτρης αποφάσισε να μεταφέρει το υποκατάστημα  ηλεκτρονικών ειδών & τηλεπικοινωνιών στο Λουτράκι!

Από τις 10 Μαρτίου ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ βρίσκεται ξανά στο Λουτράκι επί της Ελ. Βενιζέλου 41, τηλ 2744021111 και εξυπηρετεί τους πελάτες του.

Το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είχε λείψει από την πόλη, από τότε που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αποφάσισε να κλείσει. Το γεγονός ότι επιχειρηματίες επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν ξανά στην  πόλη του Λουτρακίου είναι ευχάριστο αν λάβουμε υπ΄όψιν μας το μαρασμό του εμπορικού κόσμου που επλήγη τα τελευταία χρόνια της κρίσης.

Καθημερινά βλέπουμε πως η κεντρική αγορά του Λουτρακίου ξανανθίζει, αφού μπήκε φρένο στα λουκέτα και στη θέση των κλειστών καταστημάτων ανοίγουν νέα !

Με χαρά λοιπόν καλωσορίζουμε τον ιδιοκτήτη του υποκαταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην πόλη μας και του ευχόμαστε καλές δουλειές !!

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για σασ. Είμαι μια κυρία πού ζω στο Άγιο θεοδορι. Τώρα όμως έχω έρθει στην Γερμανία για 2 εβδομάδες κε δεν μπορώ να κρίσημιοπισο τι κάρτα μού το τηλέφωνο μου. Τι μπορώ να κάνω?

  2. To LB αγαπητή κυρία δεν είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Στο άρθρο υπάρχει τηλέφωνο του ΓΕΡΜΑΝΟΥ να τον πάρετε να συννενοηθείτε, αλλά πιθανόν εδώ να σας απαντησει ο ξερόλας, πολυλογάς του μπλογκ για να σας ρωτήσει και τι ομάδα είσαστε.

  3. Τις γυναίκες δεν τις ρωτάμε τι ομάδα είναι μικρέ!! Τις γυναίκες τις ρωτάμε τι άρωμα της αρέσει αν της αρέσει η προβατίνα και αν μαγειρεύει ωραία!! Κάτι άλλες “κυρίες” και δεσποινίδες που ρωτάω εδώ δεν απαντούν τι ομάδα είναι!!! Έτσι για την ιστορία κάποτε είχα ρωτήσει την φίλη του μπλογκ την κυρία Ελένη τι ομάδα είναι και μου είχε απαντήσει ότι δεν ασχολείται με τις ομάδες!!τωρα που είπα ασχολείται να πιάσω και εσένα Νίκο Αχιλλειον!! Δεν είπαμε δεν ασχολούμαστε με τον Αντρέα? Να περάσει Χαρά. Απανταμε ήρεμα αν μας αναφέρουν οι σχολιαστές και δεν είπα χαρακτηρισμό που μας λέει ο σχολιαστής σας Αντρικος για τους φίλους Αντρέας για τους άλλους

  4. Προς αποφυγή παρεξήγας. Εγώ δεν ανέφερα κανένα όνομα. Αν εσύ στις κουβέντες μου αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, είναι καθαρά δικό σου θέμα ρε, όχι δικό μου.

  5. Τώρα ρε εσύ μικρέ θες να μας πεις ότι ήθελε να βοηθήσεις την κυρία με το Γερμανό και δεν έριξες την σπόντα σου?? Μπορεί και εγώ να σε παρεξήγησα και να λες για κάποιον άλλον και σου έβαλα χέρι. Προς αποφυγή παρεξηγας να σου πω στο μέλλον αν θέλεις να πεις για μένα να βάλεις όνομα! Το όνομά μου λέω. Τώρα τι υποθέσεις κάνει ο Αντρέας είναι δικό μου θέμα

  6. Aσφαλώς και το πήρες στραβά. Και έχω και επιχείρημα ότι δεν εννοούσα εσένα και είναι απλό: ποιός ασχολείται μαζί σου για να ασχοληθώ εγώ? Γκέγκε? Και τέλος η παρεξήγα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog