Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Παρήγγειλαν καφέ με delivery και κάθονταν σε κλειστή καφετέρια

- Advertisement -

Καλός μας φίλος, που εργάζεται σε καφέ του Λουτρακίου με υπηρεσία delivery μας κατήγγειλε ότι μεγάλη παρέα, περίπου 8 ατόμων, παρήγγειλαν καφέδες και ζήτησαν να τους πάνε σε συγκεκριμένο σημείο της παραλίας.

Ο φίλος μας εφθασε στο σημείο και βλέποντας τριγύρω, είδε μια  παρέα να κάθεται στα τραπεζοκαθίσματα κλειστής καφετέριας και δυο από αυτούς να  του γνέφουν.

Παρέδωσε τους καφέδες και έφυγε..

Τα σχόλια δικά σας

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ας κανει η αστυνομια βολτα στον περιφερειακο δρομο.καθε απογευμα 20 30 αμαξια το ενα διπλα στο αλλο και παρεες κολητα 5 6 ατομα.

  2. Απαράδεκτο να επιτρέπεται η διανομή καφέ για πολλούς λόγους ,ας μάθουμε να φτιάχνουμε κανα ελληνικό παραδοσιακό και δεν θα πάθουμε τίποτα .

    • Nα κλείσουν για την ασφάλεια των εργαζομένων πρωτίστως και των οικογενειών τους. Αυτοί οι εργαζόμενοι εκτίθενται σε κίνδυνο. Οι υπόλοιποι έχουμε την επιλογή να μην παραγγείλουμε αν φοβόμαστε.

  3. Θα συμφωνήσω με την Χαρά και τους άλλους φίλους για το ντελιβερι. Ειδικότερα στο θέμα του καφέ είναι και λίγο γαϊδούρια να παραγγείλεις από έξω. Ελληνικό καφέ νες καφέ ζεστό και φραπέ φτιάχνει ο καθένας εύκολα στο σπίτι του. Τώρα τα φρεντο καραμελουτσινο καπουτσίνο μέχρι να περάσει η κρίση δεν παθαίνουμε και τίποτα. Εγώ κάνω μήνες να πιω φρεντο δεν παθαίνω τίποτα. Για φαγώσιμα δεκτών το ντελιβερι. Να προσέχουν τα παιδιά που κάνουν αυτή την δουλειά. Για όσους ακόμα εργάζονται και παραγγέλνουν καφέ ντελιβερι εντάξει. Να προσέχει και ο φίλος μου ο Γιώργος με το Da Alma που είναι ντελιβερι. Θα σας φάω όλους αν μου κολλήσετε τον αδερφό 😜πάω να φτιάξω την φράπα μου τώρα Χαρούλα. Τέτοιο φραπέ που φτιάχνω μόνο ο Γιανιος έφτιαχνε στον Ιποκκαμπο. Οι παλιοί καταλαβαίνουν τι λεω

  4. Κάνεις λάθος αγαπητή Χαρά διότι ο ιός μεταδίδεται αυτοματος εκτός από την οικογένεια τους στην δικιά σου ,εσύ όταν πας σούπερ μάρκετ σε άλλους ,αυτοί στην οικογένεια τους και πάει λέγοντας ,δεν είναι ότι φοβόμαστε μόνο αλλά ΜΕΤΑΔΊΔΕΤΑΙ ,τι δεν καταλαβενεται ,το φωνάζουν τόσο καιρό .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog