Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι σήμερα …..Σχολιασμός του loutrakiblog.gr

- Advertisement -

Γράψαμε, ξαναγράψαμε για την ανευθυνότητα, για τη μη συμμόρφωση στα μέτρα του Υπουργείου, δημοσιεύσαμε την καμπάνια “Μένουμε σπίτι” , είπαμε και ξαναείπαμε πως ξέφυγε η κατάσταση στην Ιταλία, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.Από το ένα αυτί μπαίνουν, από το άλλο αυτί βγαίνουν.

Είδα επισκέπτες να βολτάρουν με τα κάμπριο αυτοκίνητά τους, άκουσα ότι κάποιοι συμπολίτες μας έψηναν σουβλάκια στην παραλία. Φίλος μου Delivery-boy, μου είπε ότι πήγε καφέδες σε κάποιους που κάθονταν στα τραπεζοκαθίσματα κλεισμένων καφετεριών ….(Η μαρτυρία του θα δημοσιευθεί σε επόμενο άρθρο)

Βλέπω στη δική μου βόλτα στο διαδίκτυο και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης γονείς με τα παιδάκια τους να βρίσκονται σε μεγάλες παρέες και να διασκεδάζουν.Αλλωστε σήμερα είχε τόσο ωραίο καιρό το πρωί…

Με σοκάρει η απάθεια, η έλλειψη συναίσθησης του κινδύνου που απειλεί την υγεία παγκόσμια. Με σοκάρει που εκθέτουμε σε κίνδυνο τα ίδια μας τα παιδιά..

Προκαλούμε την Κυβέρνηση με αυτή τη συμπεριφορά μας να προχωρήσει σε πιο αυστηρά μέτρα. Μέτρα καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τότε δε θα μας αρέσει αυτό. Βγείτε από τα σπίτια σας μόνο για τα απαραίτητα ψώνια και αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Λίγο υπομονή πρέπει να κάνουμε όλοι. Σε κανένα δεν είναι ευχάριστη αυτή η κατάσταση.

Σκεφτείτε μόνο

15 Φεβρουαρίου: 1ο επιβαιωμενο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία
26 Φεβρουαρίου: 1ο επιβαιωμενο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

15 Μαρτίου: 24.747 επιβαιωμενα κρούσματα κορωνοϊού στην Ιταλία
26 Μαρτίου: πόσα θα είναι στην Ελλάδα; Σήμερα προστέθηκαν 103 στη λίστα.8 συνάνθρωποί μας βρίσκονται διασωληνωμένοι. Ενας 52χρονος στην Καστοριά έχασε τελικά τη μάχη. Ενας νέος άνθρωπος

Σας παρακαλώ, μείνετε σπίτι ! Προστατευθείτε και προστατέψτε τους γύρω σας

 

 

**φωτό από τη σελίδα στο Fb Λουτράκι,Loutraki greece,Лутраки Греция

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog