Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κεκλεισμένων των θυρών η Τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

- Advertisement -

Κεκλεισμένων των θυρών και με άδειες τις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου πραγματοποιήθηκε η Τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020».

Οι «χρυσοί» Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη και Λευτέρης Πετρούνιας ήταν οι τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι σε μία εκδήλωση που δεν θύμιζε σε τίποτα τις αντίστοιχες του παρελθόντος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπήκε με την Δάδα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και παρέδωσε το Ολύμπιο Φως στην Κατερίνα Στεφανίδη. Η «βασίλισσα των αιθέρων» άναψε τον βωμό με τους ελάχιστους προσκεκλημένους να χειροκροτούν.

Την Ολυμπιακή Φλόγα παρέδωσε ο Σπύρος Καπράλος στη Ναόκο Ιμότο, παλαιά αθλήτρια της κολύμβησης με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα (1996), και υπεύθυνη εκπαίδευσης της UNICEF στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκε και το μήνυμα που έστειλε, μέσω video, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020» Γιορσίρο Μόρι. Ο Ιάπωνας αξιωματούχος ενδέχεται να έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό διότι συμμετείχε σε συνεδρίαση με νοσούντα.

Η Ολυμπιακή φλόγα θα φτάσει στο ιαπωνικό έδαφος την Παρασκευή (20/3) στο αεροδρόμιο Ματουσίμα, και θα υπάρξει μία τελετή υποδοχής με ελάχιστους θεατές.

 

 

πηγη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog