Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

S.O.S.: Σταματήστε τις μετακινήσεις προς την επαρχία

- Advertisement -

Απίστευτες εικόνες στα διόδια της Ελευσίνας. Ουρά αυτοκινήτων στη σειρά των διοδίων περιμένουν καρτερικά να περάσουν για την έξοδό τους στην επαρχία.

Η Κορινθία είναι ο νομός που δέχεται τους πρώτους επισκέπτες. Στην Κορινθία δεν υπάρχει μέχρι τώρα κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Οι Κορίνθιοι ευλαβικά τηρούν τα μέτρα.To νοσοκομείο της Κορίνθου κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να καλύψει τα εδώ περισταστικά. Δεν αντέχει επιφόρτιση!

Η Κορινθία εκπέμπει S.O.S. Απαγορεύστε ΤΩΡΑ τις μετακινήσεις προς την επαρχία !

 

Κορονοϊός: Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι – Ουρές στα διόδια Ελευσίνας – Δείτε εικόνες

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητή Χαρά, κι από πλευράς μου θερμές ευχές για τα γενέθλιά σου, να τα εκατοστήσεις, να χαιρόμαστε και εσένα και όλη την δημοιογραφική ομάδα του Loutraki Blog. Με αγάπη, Ελένη

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  3. Καλησπέρα Ελένη. Με πρόλαβες πριν γράψω σχόλιο να ρωτήσω αν είστε καλά με όλα αυτά που γίνονται. Σας έχουμε χάσει λίγες μέρες και θα σας έκανα ερώτηση για το πως είσθε. Όπως ειπα και σε ένα άλλο σχόλιο τώρα που είσθε κατοικον λογικά όλοι οι παρέα του μπλοκ έπρεπε να σχολιάζει περισσότερα 😄😄χάρηκα που είσθε καλά και το ίδιο εύχομαι και για τους άλλους φίλους μας. Εγώ μια χαρά είμαι ο κορονοιος δεν “χτυπάει” περιπτώσεις σαν και μένα 😂😂😂Καλησπέρα από την ηλιόλουστη επίσης Ουαλία.

  4. Είναι απαράδεκτοι να μετακινούνται όταν όλοι φωνάζουν μείνετε σπίτι , απίστευτοι ,το μεγαλύτερο ποσοστό (θεωρώ 90 % περίπου) έχει συμμορφωθεί , θα μας πάρουν στο λαιμό τους για να πάνε στα χωριά τους να σωθούν !!!! Μοναδική λύση καθολική απαγόρευση τώρα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog