Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορωνοϊός: 98 “ορφανά” κρούσματα. Στην πλειοψηφία τους στην Αθήνα

- Advertisement -

Μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν πάνω από 35.000 νέες περιπτώσεις, ενώ η ανθρωπότητα μετρά ήδη περισσότερους από 12.000 θανάτους.

Δεκατρείς θανάτους και συνολικά 530 επιβεβαιωμένα κρούσματα «μετρά» η χώρα μας σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, το απόγευμα του Σαββάτου.

Το τελευταίο 24ωρο, όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, προστέθηκαν 35 νέα κρούσματα ενώ από το σύνολο των κρουσμάτων τα 98 έχουν απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης και η πλειοψηφία τους βρίσκεται στην Αθήνα ενώ έχουν ελεγχθεί περίπου από 8.000 δείγματα.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 100 ασθενείς εκ των οποίων οι 18 είναι διασωληνωμένοι.

Το 79% όσων νοσηλεύονται έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Τσιόδρας ο μέσος όρων των ανθρώπων που κατέληξαν ήταν τα 76 έτη. Οι δώδεκα από τους 13 είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και ο 13ος ασθενής ήταν άνω των 80 ετών. Ηταν όλοι τους άνδρες, εκτός από μία γυναίκα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλοι φοβόμαστε μήπως αυτά τα 98 ορφανά, ορφανέψουν κι εμάς. Αυτά είναι προβλήματα κι όχι αν είναι ευκάλυπτοι ή πικροδάφνες αυτά που έκοψε ο δήμος. Ρε προβλήματα που απασχολούν κάποιους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog