Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανακοινώθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας

- Advertisement -

Ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του προς τον ελληνικό λαό, για να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 6:00 το πρωί.

 

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού:

«Πριν από λίγο, έδωσα εντολή στους συναρμόδιος υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, από αύριο δηλαδή, να ισχύσει απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πρέπει να γίνει εγκαίρως πριν να είναι αργά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Στο όνομα του συλλογικού καλού προχωρώ στην συγκεκριμένη απόφαση. Έχω ενημερώσει την πρόεδρο της δημοκρατίας και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων» είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών που κατάλαβαν την απειλή και μένουν στο σπίτι.
«Δεν θα αφήσω, ωστόσο, μερικούς επιπόλαιους να υπονομεύσουν την ασφάλεια των πολλών. Γιατί οι λίγοι ανεύθυνοι μπορούν να βλάψουν χιλιάδες υπεύθυνους» σημείωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

 

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για μερικούς ασυνείδητους και αδιάφορους την πληρώνουμε όλοι. Τι να γίνει, θα το υποστούμε κι αυτό. Ευτυχώς που έχουμε το Λουτράκι Μπλογκ και την κυρία Χαρούλα να μας συντροφεύει μέσω της ενημερώσεως. Την καλημέρα μου, με εκτίμηση Ι. Μ.

  2. Αν και είχαμε “παρεξηγηθεί με τον φίλο φίλη” Ι. Μ” σε άλλο άρθρο συμφωνώ απόλυτα. Ασυνειδητους κσι αδιάφορους διαθέτουμε δυστυχώς πολλούς. Αν και πολιτικά δεν είμαι του Κουλη έχω να πω ότι το πάει καλά το θέμα με τον ιό.!!Και αν λιγάκι προσέξουν οι πατριώτες μας θα περάσει και αυτό! Είναι παντού σε όλο τον κόσμο αυτά τα περιοριστικά μέτρα και όπως τα ακολουθούν οι άλλοι έτσι κσι εμείς οι Έλληνες. Και του Άγγλου του κόψανε το μπαρ όπως του Έλληνα το καφενείο. Πήραν μπύρες από το σουπερμάρκετ και πίνουν σπίτι. Και στην Ελλάδα φτιάξε καφέ σπίτι. Αν δεν έχεις μίξερ χτύπησε το φραπέ στο “χέρι” δεν παθαίνεις τιποτα😜😜☕🥤Καλησπέρα Χαρούλα και Ι. Μ φίλε – φίλη 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog